Foto van persoon

Designer

K.H.R. (Kevin) Hoes

Kevin Hoes is docent en onderwijsontwikkelaar binnen de bacheloropleiding Sportkunde. Binnen de bachelor ICT met de specialisatie Media Design is hij opgeleid op het snijvlak tussen (digitale) media, ICT en psychologie. Zijn persoonlijke interesse gaat uit naar het ontwerpen van gebruiksvriendelijkheid en interactie tussen mens en machine.

In het lectoraat ‘Move to Be’ draagt Kevin met name bij aan technologische oplossingen binnen en rondom onderzoeksprojecten. Denk hierbij aan het ontwerpen van op maat gemaakte tools voor het doen van specifieke onderzoeken, het realiseren van prototypes en platformen voor technologische deliverables van projecten en het verbinden van technologie, ontwerp, onderzoek en onderwijs.


Janssen, M., Lallemand, C., Hoes, K. & Vos, S.B. (2020). “Which app to choose? An online tool that supports the decision-making process of recreational runners to choose an app” In Christer, K., C. Craig and P. Chamberlain, eds. 2020. Vol. 2 of Proceedings of the 6th International Conference on Design4Health, Amsterdam, 2020. Sheffield: Sheffield Hallam University.

Contact