Sprint naar content
English

Update 63 (02-04-2019)

Naast de gebruikelijke vernieuwingen, oplossing van kleine bugjes en 'achter de schermen' aanpassingen zijn de volgende items ook opgeleverd met update R63.


Meelopen zonder datum in SKA agenda opgefrist

De look van een meeloopdag zonder datum in de Studiekeuzeagenda (SKA) is geüpdate. De vorm/datum/tijd/locatie headers worden nu pas zichtbaar wanneer er ook daadwerkelijk agenda items zijn om getoond te worden.

Sfeerafbeelding Fontys


YouTube video suggesties

Voortaan worden er na het afspelen van embedded YouTube videos op de website alleen nog Fontys video's in de suggesties getoond.


Mijn programmaboekje mobiel

Op mobiel viel de uitklap optie in het programma soms over de naam van de opleiding heen. Dit is nu aangepast zodat deze altijd netjes onder de titel wordt getoond.

Sfeerafbeelding Fontys

Kosten verbergen op cursuscards

Bij gratis cursussen is het nu mogelijk om het kopje 'kosten' niet te tonen op de cursuspagina. In het verleden kwam hier standaard 'op aanvraag' te staan, wat voor verwarring kon zorgen.

WhatsApp icoon contact cards

Het WhatsApp icoontje werd in eerste instantie tussen de social media icoontjes weergegeven, wat niet geheel logisch was. Deze is nu verplaatst en wordt onder het telefoonnummer en e-mailadres getoond.

Sfeerafbeelding Fontys