Alumni

Door lid te worden van een Fontys alumninetwerk houd je contact met oud-studenten, kun je kennis en ervaringen uitwisselen of kun je ervaring op doen als gastdocent of spreker door je hiervoor ter beschikking te stellen.

Onze alumninetwerken organiseren lezingen, bedrijfsexcursies en soms ook cursussen en trainingen. Je blijft hierdoor op de hoogte van de ontwikkelingen in je vakgebied.

Technische Bedrijfskunde: Share

Technische Bedrijfskunde biedt via vereniging Share hun leden elk jaar verschillende evenementen aan om op de hoogte te blijven van het vakgebied en elkaar.

PTH Alumni

Alle oud-studenten van de Pedagogisch Technische Hogeschool (PTH) worden regelmatig uitgenodigd voor leuke borrels, lezingen en uitjes. Klik hier voor meer informatie.

 • Technische Bedrijfskunde: Share

  Share is de plaats waar oud-studenten van Fontys Technische Bedrijfskunde hun ervaringen, kennis en inzichten delen. Het netwerk waarin jong en oud dynamisch doorleert, maar ook gezellig met elkaar samenkomt.

  De eerstvolgende bijeenkomst is terug te vinden via deze link. Maak ook eens kennis met het bestuur van Share!

  Share is een vereniging die aan het einde van 2003 in het leven is geroepen door en voor oud-studenten van zowel de voltijd als de deeltijd opleiding Technische Bedrijfskunde Eindhoven. Deze vereniging heeft als doel de in haar vereniging aanwezige kennis en ervaring te bundelen tot een solide bedrijfskundig netwerk. Een netwerk dat de leden van Share een zakelijke voorsprong biedt op niet-leden. Ook de activiteiten die Share organiseert dragen bij tot het vergroten van die kennis over ons vak. De informele sfeer tijdens de bijeenkomsten draagt zorg voor de hechte band tussen de leden en helpt bij het uitbreiden van het zakelijk netwerk. Dit alles gebeurt in een gezellige omgeving, zoals de leden die nog kennen uit hun studententijd.

  Nevendoelstelling van Share is dat wij oud-studenten op een informele manier wil laten kennisnemen van de ontwikkelingen in de bedrijfskunde, als aanvulling op de studie Technische Bedrijfskunde. U kunt hierbij onder andere denken aan excursies en lezingen met bekende namen uit de bedrijfskundige praktijk. In het verlengde van de opleiding zorgt Share er voor dat afgestudeerden van de opleiding ook na de studie nog met elkaar in contact blijven.

  Communicatie over Share gaat via onze LinkedIn-groep. Wordt dus lid van onze groep en ontvang alle informatie via LinkedIn. Hier zie je ook wie nog meer lid is van Share.

  Heb je ideeën over andere activiteiten voor Share? Neem dan gerust een keer contact op met het bestuur via share@fontys.nl.

  Share%20logo.jpg visitekaartjes%203a.JPG

  Kortom: Share biedt haar leden vele voordelen en zij groeit uit tot een van de belangrijkste netwerken in de dynamische wereld van de Technische Bedrijfskunde!

 •   Bestuur Share

  Je kunt een mail sturen naar het bestuur van Share via share@fontys.nl. Wil je telefonisch contact, bel dan naar Maartje van Esch: 08550 77 041.

  Voorzitter

  René Voss: Process lead supply chain SAP implementation

  1.jpg

  Bestuurslid

  Joke Heijmans: Commodity Unit Manager bij DAF Trucks NV

  2.jpg

  Bestuurslid

  Dirk van der Velden: Business Consultant & Leadership expert bij You Improve

  5.jpg

  Bestuurslid en ondersteuning vanuit Fontys

  Maartje van Esch: Opleidingsmanager Technische Bedrijfskunde bij Fontys

  4.jpg
 • PTH Alumni

  Medewerkers en studenten van de PTH opleidingen verzorgen enkele keren per jaar een alumni bijeenkomst voor alle oud-studenten. Bij deze bijeenkomsten komen oud-studenten, docenten en een aantal huidige studenten bij elkaar om te genieten van gastsprekers, eten en een lekker drankje.

  Blijf altijd op de hoogte: word lid van onze LinkedIn pagina of stuur een mailtje naar LTB@fontys.nl om in de mailing-list te komen!

  Consumptieve Techniek alumni

  Voor oud-studenten Consumptieve Techniek worden er regelmatig alumni-bijeenkomsten georganiseerd. We brengen onze leden graag op de hoogte wanneer een nieuw evenement gepland staat. Dit wordt ook altijd gedeeld met de Fontys PTH alumni-groep op LinkedIn.