Nieuwe locatie opleiding Automotive in Helmond

LXArchitecten LXArchitecten

De opleiding Automotive van Fontys Hogeschool Engineering en een gedeelte van Zakelijke Dienstverlening van Bedrijfsmanagement Educatie en Techniek verhuizen naar de Automotive Campus in Helmond met ingang van 14 december 2018. Het nieuwe adres is Automotive Campus 30 en 45 in Helmond.

Studenten en medewerkers krijgen volledige faciliteiten in de nieuwe huisvesting op de Automotive Campus in Helmond. Zowel theorielokalen, werkplaatsen en kantoorruimten zijn daar tegen die tijd aanwezig. De nieuwe locatie bevindt zich naast het hoofdgebouw op de Automotive Campus.

Van 14 december 2018 tot de zomervakantie van 2019 zijn alle studenten van de opleiding Automotive gehuisvest in Helmond. Vanaf de zomervakantie 2019 verhuizen de studenten van de leerjaren 1 en 2 naar de Rondom aan het TU/e terrein in Eindhoven en blijven de  studenten van de leerjaren 3 en 4 in Helmond.