Nieuwe (tijdelijke) locatie opleiding Automotive in Helmond

LXArchitecten LXArchitecten

De opleiding Automotive van Fontys Hogeschool Engineering en een gedeelte van Zakelijke Dienstverlening van Bedrijfsmanagement Educatie en Techniek verhuizen tijdelijk naar de Automotive Campus in Helmond met ingang van 1 januari 2019.

Studenten en medewerkers krijgen volledige faciliteiten in de nieuwe huisvesting op de Automotive Campus in Helmond. Zowel theorielokalen, werkplaatsen en kantoorruimten zijn daar tegen die tijd aanwezig. De nieuwe locatie bevindt zich naast het hoofdgebouw op de Automotive Campus.

Van januari 2019 tot september 2019 zijn alle studenten van de opleiding Automotive gehuisvest in Helmond. Vanaf september 2019 verhuizen de studenten van de leerjaren 1 en 2 naar de Rondom aan het TU/e terrein in Eindhoven en blijven de  studenten van de leerjaren 3 en 4 in Helmond.

Over de extra vervoersmogelijkheden voor studenten naar Helmond komt binnenkort meer informatie.