Nieuws rondom (ver)bouwprojecten Fontys

Dag van de Bouw

Zaterdag 15 juni werd in samenwerking met de aannemer en installateurs de Dag van de Bouw georganiseerd. De bouwplaats stond die dag open voor iedereen die geïnteresseerd is in alles wat met bouwen te maken heeft. Naast een rondleiding waren er ook andere activiteiten te beleven.
Zo konden kinderen een muurtje leren metselen of een graafwerker besturen. Vanuit de Hogeschool voor de Kunsten was er zelfs een artiest aanwezig die een jongleerworkshop gaf.
Zo’n 150 gasten, jong en oud, kwamen die dag een kijkje nemen op de bouw, waaronder medewerkers en studenten van FHICT en ACI. Zij waren vooral nieuwsgierig naar hun nieuwe studie- en werkplek.

Met z’n allen kunnen we terecht trots zijn op dit prachtige gebouw!

Opleiding Automotive verhuisd

De opleiding Automotive van Fontys Hogeschool Engineering en een gedeelte van Zakelijke Dienstverlening van Bedrijfsmanagement Educatie en Techniek zijn verhuisd naar de Automotive Campus in Helmond met ingang van 14 december 2018.

Het nieuwe adres is Automotive Campus 30 en 45 in Helmond.

Vanaf de zomervakantie 2019 verhuizen de studenten van de leerjaren 1 en 2 naar de Rondom aan het TU/e terrein in Eindhoven en blijven de studenten van de leerjaren 3 en 4 in Helmond.