• In het kort
 • Wat kun je van ons verwachten
 • Wat verwachten we van jou

In het kort

De wereld van communicatie verandert iedere dag en toch blijft die wereld altijd om drie elementen draaien: media, mensen en merken. Of: hoe gaan merken via media een relatie aan met mensen? Deze vraag vormt de basis voor onze opleiding Communicatie in Tilburg!!

Meer over de inhoud

Wat kun je van ons verwachten

Communicatie is het terrein van reclamemakers, conceptontwikkelaars, pr-specialisten en content managers. De wereld waar merk en consument elkaar steeds vaker online vinden via social media, second screens en apps. Dit is hét moment voor communicatiespecialisten van de nieuwe generatie. Wij leiden initiatiefrijke mensen op die oplossingen vinden voor mediavragen van merken, overheden en consumenten. Talenten die innovatieve ideeën vertalen naar een functioneel ontwerp of strategie en die de toepassingen verder kunnen ontwikkelen en realiseren. Ben jij zo'n talent? Dan is dit jouw opleiding!

  Wat verwachten wij van jou

  Studeren hoeft niet te lijken op studeren! Bij Fontys Communicatie Tilburg zorg je er zelf voor dat je iedere dag met een nieuwsgierige blik aan de slag gaat met de vraag: hoe kunnen merken via media een relatie aangaan met mensen? Jouw ideeën maken het verschil. En weet je wat, dat ga je niet doen door de hele dag op school te zitten! Leren draait namelijk om ervaren, proeven en proberen...

  Contact met Communicatie Tilburg

  08850-77222
  feht@fontys.nl
  Prof. Goossenslaan 1 Campus Stappegoor (P4), Tilburg