• In het kort
 • Wat kun je van ons verwachten
 • Wat verwachten we van jou

In het kort

De wereld van communicatie verandert iedere dag en toch blijf die wereld altijd om drie elementen draaien: media, mensen en merken. Of: hoe gaan merken via media een relatie aan met mensen? Deze vraag vormt de basis voor onze opleiding!

Meer over de inhoud

Wat kun je van ons verwachten

Communicatie, het terrein van reclamemakers, conceptontwikkelaars, pr-specialisten en content managers. De wereld waar merk en consument elkaar steeds vaker online vindt. Denk aan social media, second screens en apps die via digitale media worden uitgewisseld. Dit is hét moment voor communicatiespecialisten van de nieuwe generatie. Wij leiden initiatiefrijke mensen op die oplossingen vinden voor mediavragen van merken, overheden en consumenten. Talenten die innovatieve ideeën vertalen naar een functioneel ontwerp of strategie en die de toepassingen verder kunnen ontwikkelen en realiseren.

  Wat verwachten wij van jou

  Studeren hoeft niet te lijken op studeren! Bij Fontys Communicatie Tilburg ga je er zelf voor zorgen dat je iedere dag met een nieuwsgierige blik aan de slag gaat met de vraag: hoe kunnen merken via media een relatie aangaan met mensen? En weet je wat, dat ga je niet doen door de hele dag op school te zitten! Leren draait namelijk om ervaren, proeven en proberen...

  Toelating

  Toelatingseisen voor deze opleiding
  Havo Vwo
  CM wiA of wiB, toelating wel mogelijk na behalen wiskundetoets
  EM
  NG
  NT

  Aanmelden

  Aanmelden doe je bij studielink.
  Voor deze opleiding gebruik je:

  Instituut Fontys Hogescholen
  Locatie Tilburg
  Opleiding B Communicatie

  4x goed!

  Alle Nederlandse communicatie opleidingen worden elke 6 jaar beoordeeld op hun kwaliteit. Communicatie Tilburg had in 2016 alle standaarden goed en dat is uniek!

  Bekijk het filmpje hier!
  Opleidingstype
  Hbo-bachelor
  Studievorm
  Voltijd
  Locatie
  Tilburg
  Startmoment(en)
  September
  Studieduur
  48 maanden
  Graad (titel)
  Bachelor of Arts

  Dit moet je lezen

  Studenten over deze opleiding