Format cursuspagina

Hieronder zie je een voorbeeld van het format / template voor een cursus.
Het template wordt door het team van digtialemedia@fontys.nl voor je klaargezet, nadat alle daarvoor benodigde stappen zijn doorlopen.

Hoe cursuspagina er aan de voorkant uitziet na bewerken

Sfeerafbeelding Fontys

Beeld op cursuspagina

In het template van de cursus is het niet mogelijk om een grote (hero)foto bovenaan toe te voegen. Wel kun je tussen de cards een card met foto uploaden, bijvoorbeeld zoals bij bovenstaande opleiding is gedaan.

Tekst cursuspagina bewerken

De tekst bovenaan de cursuspagina (Over de cursus; Waarom deze cursus en Voor wie is deze cursus) bewerk je niet op de homepage zelf, maar op onderliggende pagina's (zie ook afbeelding hiernaast). Je wijzigingen worden dan automatisch meegenomen naar de homepage van de cursus. Uiteraard kan je hier naar eigen behoefte nog meer pagina's aan toevoegen.

Sfeerafbeelding Fontys

Cards cursusfacts en startdatum

Op elke cursuspagina zijn, bij het aanmaken, enkele elementen vast aanwezig.

1. Cursusfacts card
Deze card laadt automatisch de gegevens van de cursus uit Progress in. Wil je niet alle gegevens tonen? Dan kan je deze weghalen door op 'bewerken' te klikken en in de pop-up de vinkjes bij de betreffende velden uit te zetten. Er is ook ruimte om een extra veld toe te voegen indien gewenst.

Sfeerafbeelding Fontys
Sfeerafbeelding Fontys

2. Startdata card

Op deze card worden automatisch de geroosterde startdata uit Progress ingeladen, met hierbij automatisch een aanmeldlink via welke mensen zich voor de cursus kunnen inschrijven. Wijzigingen aan deze startdata voer je door via Progress. Let op! Het kan 1-2 dagen duren voordat dit uit Progress doorkomt naar XC.

Sfeerafbeelding Fontys