• In het kort
  • Wat kun je van ons verwachten
  • Wat verwachten we van jou

In het kort

De belastingaangifte is gevreesd en verplicht. En voor velen bovendien ingewikkeld. Want moet je bijvoorbeeld belasting betalen over geld dat je erft van je opa? Hoeveel accijns zit er eigenlijk op dat biertje in de kroeg? En hoe zit het met multinationals, hoeveel belasting betalen zij eigenlijk? Als fiscaal expert ken je alle details van het belastingstelsel. Je weet precies hoe je de fiscale wetgeving inzet voor bedrijven en particulieren.

Meer over de inhoud

Wat kun je van ons verwachten

Bij ons leer je alle vakken en vaardigheden die je nodig hebt om als fiscaal expert aan de slag te gaan. Naast nauwkeurig de financiën van bedrijven of persoon in beeld brengen, leer je ook fiscale wet- en regelgeving te gebruiken en hierover te adviseren en presenteren.

Finance, Tax and Advice - FRE is een uitdagende studie met vooral in het eerste jaar veel contacturen. Tijdens je studie helpen we je door middel van intensieve begeleiding. Je staat er niet alleen voor en kunt altijd bij ons terecht met vragen.

Wat verwachten wij van jou

Het belangrijkste is dat je laat zien dat je wil werken tijdens de studie, een fiscalist is namelijk nooit uitgeleerd. Verder geef je niet snel op, gaat graag met mensen om en kunt zaken goed uitleggen. Cijfers horen bij het vak en je wilt graag weten wat ze betekenen om ze uit te kunnen leggen. Tijdens de studie krijg je veel te maken met wet- en regelgeving op fiscaal gebied.