Fiscaal Recht en Economie (voltijd)

  • In het kort
  • Wat kun je van ons verwachten
  • Wat verwachten we van jou

In het kort

Het is gevreesd en verplicht: de belastingaangifte. Voor velen bovendien een ingewikkeld verhaal. Want erf je geld van je opa, moet je daar dan belasting over betalen? Dat biertje in de kroeg, hoeveel accijns zit daar eigenlijk op? En hoe zit het met multinationals? Hoeveel belasting betalen zij eigenlijk? Fiscale experts kennen alle details van het belastingstelsel. Zij weten hoe de fiscale wetgeving het beste inzetten voor bedrijven en particulieren.

Wat kun je van ons verwachten

Wij maken je wegwijs in de Nederlandse belastingpraktijk. Inkomstenbelasting, belastingrecht en aangiften kennen voor jou aan het eind van de studie geen geheimen meer. Met 20 lesuren per week begeleiden we je intensief. Een studieloopbaanbegeleider, je persoonlijke coach staat voor je klaar. Je leert zelfstandig en in groepen werken, proactief handelen en een kritische houding aannemen. Continu werk je aan beroepsproducten die je ook tijdens je baan tegen zal komen. Ook weet je na vier jaar precies hoe jij als professional in de beroepspraktijk moet handelen.

Wat verwachten wij van jou

Cijfers zijn niet vreemd voor jou. Bovendien vind je het leuk om met mensen te werken. Je komt immers in contact met veel verschillende bedrijven en organisaties. Omdat je alles wilt leren over belastingen en het Nederlandse belastingstelsel kies jij voor Fiscaal Recht en Economie. Nauwkeurigheid, creativiteit en flexibiliteit komen erg van pas. Jij bent integer en altijd op zoek naar de juiste oplossing. Heb jij les? Dan ben jij voorbereid en proactief met de lesstof bezig. Je bent bereid om zowel zelfstandig als samen met je medestudenten hard te werken.

Open dag - 11 november

Dit event levert veel info op voor jouw studiekeuze

Opleidingstype
Hbo-bachelor
Studievorm
Voltijd, Deeltijd
Locatie
Eindhoven
Startmoment(en)
September, Februari
Studieduur
48 maanden
Graad (titel)
Bachelor of Business Administration
MAIL BEL: 0885077233

Toelating

Toelatingseisen voor deze opleiding
Havo Vwo
CM ec of m&o + wiA of wiB
EM
NG ec of m&o
NT

Aanmelden

Aanmelden doe je bij studielink.
Voor deze opleiding gebruik je:

Instituut Fontys Hogescholen
Locatie Eindhoven
Opleiding B Fiscaal Recht en Economie

Factsheet

Alle info overzichtelijk bij elkaar.