Sprint naar content

Extra uitdaging naast je studie

Ben jij toe aan extra uitdaging naast je studie? Er zijn verschillende manieren waarop je dit kan doen. Je kunt bijvoorbeeld ervoor kiezen om bestuurlijk actief te worden door in de medezeggenschapsraad, opleidingscommissie of het bestuur van je studievereniging te gaan, ondernemen of stage lopen/studeren in het buitenland.

Benieuwd naar initiatieven op het gebied van sport, sociale evenementen en communities?

ga naar get connected

Medezeggenschap en participatie

Praat in een van de medezeggenschapsraden of opleidingscommissies mee over hoe studeren bij Fontys beter kan.

meer over medezeggenschap en participatie

Studenten gezocht! Word lid van Cobex

Fontys studenten kunnen bij het Cobex in beroep gaan tegen beslissingen van de examencommissie, een examinator of bindend negatief studieadvies. Durf jij je mening te geven?

Meer informatie en solliciteer vóór 19 december!

Naar het buitenland

Je kunt bijvoorbeeld in het buitenland een minor volgen of stage lopen. Ben je benieuwd naar de richtlijnen en hoe je het kunt regelen?

meer over in het buitenland studeren of stage lopen

Topsport

Ben je topsporter en wil je gebruik maken van de topsportregeling?

meer over topsport naast je studie

Ondernemen

Fontys wil jou stimuleren bij het ontwikkelen, groeien en doorgroeien van jouw onderneming in combinatie met je studie!

Centrum voor Ondernemerschap

Studieverenigingen

Ook bij een studievereniging kun je vaak bestuurlijk actief worden door in het bestuur of een commissie te gaan.

vind jouw studievereniging