Fontys Student Startup Festival

Hét Fontys Student Startup Festival is een event voor studenten, startups én ondernemers en staat in het teken van ondernemerschap en netwerken.

Dit jaar wordt het Fontys Student Startup Festival georganiseerd op 13 februari 2020 in Eindhoven. We vieren dit jaar de vijfde editie van het event!

Het programma bestaat uit een mix van kennis, inspiratie, pitches en netwerken. Fontys startups van verschillende opleidingen krijgen het podium om hun startup te pitchen. Daarnaast zijn er interessante top lezingen voor zowel ondernemer als student gepland, en is er een mogelijkheid tot een meet & greet met ondernemende studenten en ondernemers.

What’s in it for you?

Studenten krijgen de kans om te netwerken, samenwerkingen aan te gaan en een mentor of stageplek te zoeken. Ook ondernemers die op zoek zijn naar expertise, ervaring, kennis, feedback, een frisse blik of een stagiaire kunnen tijdens dit event een juiste match vinden. Het event is een mooie kans om met elkaar in contact te komen.

Programma 13 februari 2020
15.30u - Ontvangst & Centrale aftrap door de dagvoorzitter
15.50u - Lezing Daan Weddepohl - CEO Peerby.
16.45u - Pitch Battle 6 Fontys startups
17.30u - Netwerken
18.00u - Lezing Wouter Staal - CEO Yoghurt Barn.
18.50u - Prijsuitreiking (1ste prijs: €1500, 2de prijs: €500)
19.00-20.00u - Meet & Greet + borrel

Wanneer en waar?
13 februari 2020 - 15.30u - 20.00u