Fontys Student Startup Festival

Hét Fontys Student Startup Festival is een event voor studenten, studentondernemers én ondernemers en staat in het teken van ontmoeten, kennisdeling, netwerken en verbinden.

Dit jaar wordt het Fontys Student Startup Festival geroganiseerd op 13 februari 2020 in Eindhoven.

Blik op het programma van afgelopen jaar:
Het programma bestond uit een mix van kennis, inspiratie, pitches en netwerken. Ondernemende studenten van verschillende opleidingen kregen het podium om hun startup te pitchen. Er waren interessante workshops voor zowel ondernemer als student, en er was een mogelijkheid tot een meet & greet met ondernemende studenten en ondernemers.

What’s in it for you?

Studenten kregen de kans om te netwerken, samenwerkingen aan te gaan en een mentor of stageplek te zoeken. Ook ondernemers die op zoek waren naar expertise, ervaring, kennis, feedback, een frisse blik of een stagiaire konden tijdens dit event een juiste match vinden. Het event is een mooie kans om met elkaar in contact te komen.

Programma 14 februari 2019
15.30 - Ontvangst & Centrale aftrap door dagvoorzitter Florian Dirkse (Co-founder Ocean Cleanup)
16.20 - Diverse workshops/lezingen (à 30 minuten)
- De enorme groeicurve van Madaga
- Creative pitching works
- Ik wil een bedrijf beginnen, maar hoe betaal ik dat?
17.00 - Bart Naber van het bedrijf Otso - waar sta je na een jaar? (winnaar Fontys Student Startup Festival 2018)
17.25 - Pitch Battle 6 Fontys startups
Studentondernemer Pim de Rijke
Studentondernemer Yairo Steevensz