Career Event

Woensdagmiddag 5 oktober 2022 ontmoetten studenten van Fontys Economie en Communicatie (FEC) en bedrijven elkaar tijdens het jaarlijkse FEC Career Event. Na een bijzonder geslaagde editie in 2021, vond ook dit jaar het Career Event plaats in het Klokgebouw. Het Career Event is een ideaal netwerkmoment voor studenten en bedrijven om met elkaar in gesprek te gaan over de mogelijkheden van een stage- of afstudeeropdracht of misschien wel een baan.

Dit event is bestemd voor alle partners, relaties, geĆÆnteresseerden en voor alle studenten van FHEC. Bekijk de after movie van 2021 om een idee te krijgen van dit bijzondere event!

After movie Career Event 2022

Wegens nog niet accepteren van de cookies is de YouTube video niet zichtbaar.

In contact komen met onze young professionals, dat is waar het om draait tijdens het Career Event in het Klokgebouw in Eindhoven! Onze studenten zijn op zoek naar een stage- of afstudeeropdracht, een praktijkopdracht, bijbaan of startersfunctie. De studenten volgen een HBO bachelor of Ad opleiding op het gebied van: Accountancy, Bedrijfskunde, Communicatie, Commerciƫle Economie, Finance & Control, Finance Tax and Advice, International Business, International Communication Management, Ondernemerschap & Retail Management en Vastgoed & Makelaardij.

In 2023 zal het Career Event op 4 oktober 2023 plaatsvinden. Wil je als eerste op de hoogte blijven van toekomstige updates rondom het Career Event 2023? Laat dan via de knop hieronder je gegevens achter.

Indien er nog vragen zijn, neem contact op via fhecforcompanies@fontys.nl.

Sfeerafbeelding Fontys
Sfeerafbeelding Fontys
Sfeerafbeelding Fontys