Alumni - FPH

Houd contact met studiegenoten en docenten

Jij hebt je diploma gehaald bij Fontys Paramedische Hogeschool. En dat maakt je samen met een groep mede afgestudeerden in onze ogen uniek. Laten we contact houden.

Zo blijf je niet alleen op de hoogte van wat je studiegenoten of die aardige docent bezighoudt. Je kunt ook iets terug doen voor jouw opleiding. Deel je eigen ervaringen als gastdocent of op onze website. Lever inbreng voor refereeravonden, verbreed je kennis door middel van cursussen of wees een klankbord voor nieuwe onderwijsmodules. En vergeet niet dat je onderdeel bent van een groeiend netwerk. Zoek jij op je werk een nieuwe collega? Deel de vacature. Maak gebruik van elkaars werkervaring en netwerk.

Laten we samen Fontys Paramedische Hogeschool op de kaart zetten! Zodat jij de expert bent en blijft op dit gebied.

Word lid van ons alumninetwerk!


Wegens nog niet accepteren van de cookies is de YouTube video niet zichtbaar.

Wegens nog niet accepteren van de cookies is de YouTube video niet zichtbaar.

Sfeerafbeelding Fontys

Agenda

  • 06 oktober

  Kennissnacks voor professionals

  Op 6 oktober 2022 start de derde avond uit de cyclus ‘Kennissnacks voor professionals’ van Fontys Paramedische Hogeschool. Dat ‘smaakt’ naar meer! Hoe leiden wij je collega van morgen op? Toetsen we professionals-in-opleiding nog wel op dezelfde manier als toen jij de opleiding deed? Of ben je gewoon op zoek naar een leuke workshop om snel je eigen vakkennis op te frissen? Maak een keuze uit de 'kennissnacks', speciaal voor jou!

  • 13 oktober

  HIT-parade: lectoraat Health Innovations and Technology maakt impact for society

  What's in (H)IT for me? Maak kennis met HIT: lectoraat Health Innovations and Technology! Laat je verrassen door mooie verhalen en voorbeelden over het onderzoek van dit lectoraat. En de waarde daarvan voor wetenschap, onderwijs, praktijk én eindgebruiker. Fris je kennis op, ervaar de innovatieve kracht van (H)IT en woon de lectorale redes bij van Fontyslectoren Eveline Wouters, Rob Janssen, Martijn Pisters en Rens Brankaert.

  • 29 december

  Kijk health events online terug

  Doe nieuwe kennis en inspiratie op en kijk eerdere health events terug. Veel health events hebben een blended karakter en zijn dus op locatie én online bij te wonen. Heb je een event gemist? Of wil je de opname van bijvoorbeeld een refereeravond nog eens terugkijken? Dat kan!