Professional

Professionele en persoonlijke ontwikkeling

Wil je carrièrestappen zetten, volg dan een associate degree, bachelors of masters. Beter worden in je vak? Volg een training of cursus, bekijk het post-hbo aanbod. Inspiratie opdoen? Woon 1 van onze refereeravonden of kenniscafés bij! En misschien overweeg je met jouw kennis en ervaringen de volgende lichting studenten te inspireren. Ontdek de mogelijkheden om als professional betrokken te zijn bij Fontys Paramedisch.

Sfeerafbeelding Fontys

Fontys Pro, voor vooruitdenkers

Bij Fontys Pro vind je alles wat Fontys voor professionals in huis heeft, samen op één plek. Van opleidingen en cursussen tot events, van interessant nieuws en persoonlijke verhalen tot minicolleges.

Bezoek Fontys Pro

Faciliteiten en apparatuur

Je kunt bij ons ook terecht voor gebruik van apparatuur. Zoals 3D bewegingsanalyse, 3D voetprints, 3D printing, meetapparatuur, conditie en antropometrie (biodex, CPET, gezondheidscheck). Er zijn ook verschillende skillslabs met faciliteiten zoals inspanningsmetingen, buckykamer, echografie inclusief scantrainer, VERT-systeem.

Leg een vraagstuk voor

Maak gebruik van het netwerk van Fontys Paramedisch; dat zijn niet alleen onze eigen docenten. Zoek je antwoorden op een specifiek vraagstuk, laten we dan samen kijken wat mogelijk is.

fontysprohealth@fontys.nl

Aankomende events

Bijeenkomst 'Thuis met Technologie',

event type
Symposium
locatie
Eindhoven

Hoe kunnen technologische toepassingen mensen helpen om beter of sneller zelfstandig thuis te kunnen wonen? Deze vraag staat centraal tijdens de bijeenkomst 'Thuis met technologie'.

-

Masterclass Healthy Ageing - Ouderen en alcohol

event type
Symposium
locatie
Eindhoven

Deze masterclass gaat over het nuttigen van alcohol onder ouderen. Wat zijn feiten en wat zijn fabels? Hoe slecht is een glas alcohol nou echt?

-

Mini-symposium Gezond leven, hoe bevorder je dat?

event type
Symposium
locatie
Venlo

De bacheloropleiding Gezondheid van Fontys Hogeschool organiseert een mini-symposium over het bevorderen van een gezond leven. Centraal daarin staat hoe verschillende professionals en disciplines kunnen samenwerken aan meer gezondheid en hoe gezondheidsvaardigheden kunnen worden vergroot.

-

Symposium Tech, Innovation and Design in Health

event type
Symposium

Fontys Centre of Expertise Health, Fontys Mens en Gezondheid & Fontys Paramedisch organiseren dit symposium. Studenten van diverse opleidingsprogramma's presenteren hun eindproduct dat met oog voor technologie, innovatie en design in health is ontwikkeld.

-

Symposium KwilT: de wondere wereld van samenredzaamheid

event type
Symposium
locatie
Eindhoven

In de Tilburgse wijk Fatima-oost werken we samen met partners en bewoners aan het versterken van zelfredzaamheid en het stimuleren van betekenisvolle contacten. Graag nodigen we je uit voor dit symposium op 12 juli, om je mee te nemen in de wondere wereld van KwilT!

-

Meer weten over deeltijd studeren bij Fontys Paramedisch?

Bekijk en lees hier vershillende interviews met docenten en deeltijdstudenten die de stap maakten.

Ga naar Maak de stap