Professional

Professionele en persoonlijke ontwikkeling

Wil je carrièrestappen zetten, volg dan een associate degree, bachelors of masters. Beter worden in je vak? Volg een training of cursus, bekijk het post-hbo aanbod. Inspiratie opdoen? Woon 1 van onze refereeravonden of kenniscafés bij! En misschien overweeg je met jouw kennis en ervaringen de volgende lichting studenten te inspireren. Ontdek de mogelijkheden om als professional betrokken te zijn bij Fontys Paramedische Hogeschool (FPH).

Sfeerafbeelding Fontys

Fontys Pro, voor vooruitdenkers

Bij Fontys Pro vind je alles wat Fontys voor professionals in huis heeft, samen op één plek. Van opleidingen en cursussen tot events, van interessant nieuws en persoonlijke verhalen tot minicolleges.

Bezoek Fontys Pro

FPH faciliteiten en apparatuur

Je kunt bij ons ook terecht voor gebruik van apparatuur. Zoals 3D bewegingsanalyse, 3D voetprints, 3D printing, meetapparatuur, conditie en antropometrie (biodex, CPET, gezondheidscheck). Er zijn ook verschillende skillslabs met faciliteiten zoals inspanningsmetingen met sensoren, buckykamer, echografie inclusief scantrainer, fitnessapparatuur, VERT-systeem.

fontysprohealth@fontys.nl

Contact Fontys Pro Health

• Brechtje Poelman
• Tinka van Bokhoven
• Sabine van Overveld
• Susan Raaijmakers

08850-82800
fontysprohealth@fontys.nl

Jij als gastdocent of afstudeerbegeleider?

Je werkt aan nieuwe ontwikkelingen binnen de paramedische zorg waarover je ongetwijfeld veel interessants te vertellen hebt. Denk er dan eens over na om de rol van gastdocent te vervullen. Of nodig een student uit om stage te lopen of af te studeren binnen jouw bedrijf of zorginstelling.

Stage- of afstudeeropdracht aanmelden

Leg een vraagstuk voor

Maak gebruik van het FPH netwerk; dat zijn niet alleen onze eigen docenten. Zoek je antwoorden op een specifiek vraagstuk, laten we dan samen kijken wat mogelijk is.

fontysprohealth@fontys.nl

Alumni?

Klik hier

Aankomende events

Masterclass Healthy Ageing - De kracht van groen

event type
Symposium
locatie
Eindhoven

H𝐨𝐞 𝐜𝐫𝐞ë𝐫𝐞𝐧 𝐰𝐞 𝐦𝐞𝐞𝐫 𝐞𝐧 𝐛𝐞𝐭𝐞𝐫𝐞 𝐠𝐫𝐨𝐞𝐧𝐞 𝐥𝐞𝐞𝐟- 𝐞𝐧 𝐰𝐞𝐫𝐤𝐨𝐦𝐠𝐞𝐯𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧? Antwoorden op deze vraag onderzoeken we in de masterclass ‘De kracht van groen’. Twee sprekers nemen ons mee in de praktijk van en het onderzoek naar groene en gezonde leef- en werkomgevingen.

-