Fontys for society

In de hedendaagse wereld ben je nooit uitgeleerd. Een leven lang nieuwsgierig blijven is dan ook geen keuze maar een must.

Fontys is als kennispartner actief om de professionals van de toekomst op te leiden. We willen onze kennis niet alleen delen met onze studenten, maar ook met jou. In toegankelijke openbare colleges gaan onze docenten, studenten en lectoren in op actuele ontwikkelingen en thema’s. Dat levert naast kennis en informatie ook verrassende inzichten op.

Eerstvolgende openbare college

Praten over seks

Praten over seks is soms best ingewikkeld. Want wat is normaal op seksueel gebied? Hoe zit het eigenlijk met de invloed van internet? Hoort experimenteren bij de seksuele ontwikkeling van kinderen, jongeren en jongvolwassenen? En hoe pak je het aan als een jongere een verstandelijke of fysieke beperking heeft? Tijdens een online college op woensdag 8 juli van 16.00 tot 17.00 uur gaat Fontysonderzoeker Dilana Schaafsma op toegankelijke wijze in op een aantal facetten van de seksuele opvoeding. Graag vooraf aanmelden. Daarna ontvang je een link naar het college. Lees meer over dit onderwerp.

Eerdere openbare colleges

Is offline een luxe?

24 juni 2020

Wegens het niet accepteren van de cookies is de youtube video niet zichtbaar.

Robots in het basisonderwijs

10 juni 2020

Wegens het niet accepteren van de cookies is de youtube video niet zichtbaar.