Technical Trainer & Teacher

Sfeerafbeelding Fontys

Pedagogisch Technische Hogeschool Eindhoven (PTH)

Werkgevers en werknemers kunnen bij ons terecht voor advies, coaching, training en opleidingen voor technici. Naast het doelgericht begeleiden van individuen en teams zijn educatieve en communicatieve vaardigheden belangrijke eigenschappen voor alle technici. Specifiek voor medewerkers die werken in of doorgroeien naar functies waar techniek enerzijds en communicatie, training en coaching anderzijds belangrijk zijn; denk hierbij aan bijvoorbeeld projectmanagers, trainers, werkplekbegeleiders, praktijkopleiders etc. Interesse? Neem contact met ons op.

Pijlers van de trajecten

Vakdidactiek

Vakdidactici worden door studenten vaak gewaardeerd om hun praktische, vakdidactische kennis. Zij vervullen de rol van bruggenbouwer tussen het vak dat de student wil leren en de didactiek/onderwijskunde. De culturele verschillen tussen techniek en onderwijskunde zijn vaak zo groot dat een kenner van beide gebieden nodig is. Tijdens dit traject helpen we je om beide kennisgebieden te combineren. ( DR.IR. H.J. POL (HENK))

Insights Discovery

Insights Discovery is een krachtig systeem dat uitgaat van gedragsvoorkeuren. Deelnemers ontvangen een persoonlijk profiel dat inzicht geeft in zichzelf. Middels de methode verkrijgt men ook inzicht in de voorkeuren van de ander. Tijdens dit traject ga je leren hoe je jouw communicatie af kunt stemmen op de leerstijl van de ander.

Technisch Trainer bij Volvo

Wegens nog niet accepteren van de cookies is de YouTube video niet zichtbaar.

"Het is niet de grootste school, maar wel de beste!"
Roel Akkerman over PTH-Automotive

Wegens nog niet accepteren van de cookies is de YouTube video niet zichtbaar.

We helpen je graag verder!

Heb je een vraag? Advies nodig?

Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of emailadres.

06 573 14 284
r.vanniftrik@fontys.nl
06 573 14 284
Sfeerafbeelding Fontys