• In het kort
  • Wat kun je van ons verwachten
  • Wat verwachten we van jou

In het kort

Bij CO IEMES word je opgeleid tot communicatieprofessional die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van creatieve concepten voor de event-, music- & entertainmentindustrie. Je leert creatieve communicatieconcepten en
communicatieformats te ontwikkelen die tot de verbeelding spreken. Je doet opdrachten voor festivals, radio, televisie, pretparken, theaters, de film- en de game-industrie. Onze afgestudeerden zie je terug bij communicatie- en evementenbureaus, innovatieve startups, tv-producenten, themaparken maar ook bij andere bedrijven die behoefte hebben aan creatieve communicatieprofessionals zoals banken, de overheid en commerciële bedrijven.

Meer over de inhoud

Wat kun je van ons verwachten

CO IEMES legt de nadruk op communicatie, conceptontwikkeling en creativiteit. Daarbij krijg je alle onderwerpen die horen bij het profiel van een communicatieprofessional.
Docenten uit de praktijk leren je de verschillende branches uit de creatieve industrie van binnenuit kennen. Het onderwijs bestaat uit een mix van colleges en groepsprojecten. Daarnaast maak je vanaf jaar 1 meters in de praktijk. We vinden het belangrijk dat je jezelf op persoonlijk en professioneel gebied ontwikkelt tot een zelfverzekerde young professional.

Wat verwachten wij van jou

De opleiding verwacht dat je je best doet om boven de middelmaat uit te stijgen. Bij IEMES volg je een opleiding die midden in de wereld staat. IEMES is meer dan studeren alleen. Tijdens je studie werkervaring opdoen: dat maakt je een topstudent! Dat kun je doen als communicatiemedewerker in één van de branches, als vrijwilliger op festivals of met een bijbaan in de muziek, bij radio/televisie of in de gameindustrie. De overeenkomst tussen IEMES-studenten is dat zij hun dromen najagen en een concept, dienst of product willen neerzetten waar ze trots op zijn!

Open dag - 28 januari

Dit event levert veel info op voor jouw studiekeuze

Opleidingstype
Hbo-bachelor
Studievorm
Voltijd
Locatie
Tilburg
Startmoment(en)
September
Studieduur
48 maanden
Graad (titel)
Bachelor of Arts

Aanmelden

Aanmelden doe je bij studielink.
Voor deze opleiding gebruik je:

Instituut Fontys Hogescholen
Locatie Tilburg
Opleiding B Communicatie

Toelating

Toelatingseisen voor deze opleiding
Havo Vwo
CM wiA of wiB, toelating wel mogelijk na behalen wiskundetoets
EM
NG
NT

Factsheet

Alle info overzichtelijk bij elkaar.