• In het kort
  • Wat kun je van ons verwachten
  • Wat verwachten we van jou

In het kort

Bij Communicatie IEMES leer je op een conceptmatige en creatieve manier om te gaan met uitdagende (communicatie)vraagstukken. Deze komen met name uit de creatieve industrie. Je ontwikkelt creatieve communicatieconcepten en -formats die tot de verbeelding spreken en voert opdrachten uit voor festivals, radio, televisie, pretparken, cultuurpodia en/of de film- en de game-industrie.

Als je afgestudeerd bent kom je bijvoorbeeld terecht bij communicatie- en evenementenbureaus, tv-producenten, cultuurpodia, pretparken, of andere organisaties die behoefte hebben aan een creatieve communicatieprofessional.

Meer over de inhoud

Wat kun je van ons verwachten

Bij Communicatie IEMES ligt de nadruk op resultaatgerichte communicatie, conceptontwikkeling en creativiteit. Je krijgt te maken met alle onderwerpen die horen bij het profiel van een creatieve communicatieprofessional. Van docenten uit het werkveld leer je alle branches van de creatieve industrie van binnenuit kennen.

Het onderwijs is een mix van colleges en groepsprojecten. Vanaf het eerste jaar maak je meters in de beroepspraktijk. We vinden het belangrijk dat je jezelf op persoonlijk en professioneel gebied ontwikkelt tot een zelfverzekerde en zelfstandige communicatieprofessional.

Wat verwachten wij van jou

Als je kiest voor Communicatie IEMES moet je passie voor creativiteit en communicatie hebben. Verder moet je bereid zijn om hard te werken. We verwachten dat je het beste uit jezelf haalt samen met andere studenten.

We vinden het belangrijk dat je zo vroeg mogelijk begint aan het opbouwen van een netwerk in de creatieve industrie.

Er zijn meer opleidingen Communicatie

Fontys heeft verschillende opties.

Open dag - 20 januari

Dit event levert veel info op voor jouw studiekeuze

Opleidingstype
Hbo-bachelor