Welkom bij Fontys

We bieden tientallen opleidingen en cursussen aan, in alle soorten en maten en op bijna ieder gebied van de arbeidsmarkt. Ons onderwijs is nauw verbonden met ons praktijkgericht onderzoek. In een authentieke setting dragen onderzoekers, studenten en docenten - samen met het werkveld - bij aan innovatie in de regio. En aan het oplossen van complexe maatschappelijke vraagstukken. Fontys for Society!

Studeren bij Fontys

Wil jij een hbo-opleiding volgen na havo, vwo of mbo4? Leuk! Er is van alles mogelijk.

alles over studeren

Studeren naast je werk

Wil jij als professional voorop blijven lopen in je vak en je kennisnetwerk uitbreiden?

bekijk de mogelijkheden

Onderzoek

Heb je een maatschappelijk of innovatie vraagstuk? Praktijkgericht onderzoek kan bijdragen aan een oplossing.

over ons onderzoek

Werkgevers

Op zoek naar scholing voor je medewerkers? Of wil je de frisse blik van een stagiair of afstudeerder inzetten?

info voor werkgevers

Vacatures

Bij Fontys ontplooi je talent dat je vakgebied overstijgt. Juist met dit talent werk je aan impact. Het maakt je van betekenis. Voor onze studenten, samenwerkingspartners en voor de maatschappij.

werken bij fontys

Laatste nieuws

{{ feed.values.title }}

{{ feed.properties.publicationDate }}

{{ feed.properties.description }}

Lees verder

Over Fontys

Fontys is de grootste kwaliteitshogeschool van Zuid-Nederland. Onze opdracht: inspirerend, uitdagend en hoogwaardig hoger beroepsonderwijs bieden en praktijkgericht onderzoek doen dat écht iets betekent voor de samenleving. Ons onderwijs en onderzoek sluiten direct aan bij actuele en toekomstige vragen en behoeften van onze studenten, het werkveld en de (regionale) samenleving. Met onze (toekomstige) professionals en partners vormen we een groot kennisnetwerk, waarin we samen maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en bijdragen aan innovaties in hun werkveld. Een learning community, waar je je kunt blijven ontwikkelen. Een leven lang.

 

Sfeerafbeelding Fontys