Studiesucces

Uitgelicht! Boek: 'Samen het verschil maken'

Wat zijn we trots! Vanaf de start van het programma in 2017 hebben we samen het begrip studiesucces op de kaart gezet. Door het ontwikkelen van projecten, experimenten, inzichten, netwerken, instrumenten, onderzoek, kennisdeling en consultancy. Door samen te lobbyen, samenwerkingen op te zoeken, te verbinden, te enthousiasmeren, te analyseren, te delen en te leren. En we zijn nog lang niet klaar. We gaan verder! Maar niet voor we even stilstaan bij de ‘lessons learned’. En bij de plannen voor de toekomst. Dit alles hebben we gebundeld in een boek. Bekijk het boek via de link hieronder.


Wat is Studiesucces?

Een evenwichtige combinatie van maatregelen is nodig om effectief te werken aan studiesucces. Experts van drie diensten – Studentenvoorzieningen, Onderwijs en Onderzoek, en Marketing en Communicatie – verzamelen kwantitatieve en kwalitatieve informatie en vertalen deze vervolgens naar instrumenten, methodieken en interventies.

Professionalisering

Er zijn tal van mogelijkheden om je te professionaliseren; workshops, cursussen en trainingssessies. Bekijk het aanbod dat verdeeld is per cluster hier.

Bekijk het aanbod

Netwerken

In de netwerken worden bijeenkomsten en mogelijkheden gecreëerd om informatie te delen. Word lid van een netwerk en zodat je niet hoeft te missen!

Bekijk alle netwerken

Tools & Inzichten

De collega's binnen Studiesucces hebben een breed palet van expertises. Door hen ontwikkelde tools en verkregen inzichten vind je hier.

Bekijk de tools & inzichten

Studiesucces nieuws

{{ feed.values.title }}

{{ feed.properties.publicationDate }}

{{ feed.properties.description }}

Lees verder