ASQ Fontys 2021: het event voor hightech-ondernemers


Op woensdag 23 juni organiseert het Centre of Expertise HTSM het jaarlijkse b2b-hightechevent ASQ Fontys. Op zoek naar innovatieve technologieën, om het hoofd te bieden aan technische of maatschappelijke vraagstukken? Je bent van harte welkom!

Bij ASQ Fontys maken bedrijfsleven en instellingen kennis met Fontys als kennispartner op het gebied van hightech. Bezoekers bespreken innovatievraagstukken uit de praktijk met Fontysdeskundigen van (technisch georiënteerde) onderzoeksgebieden.

Programma

  • Ochtend: inspiratie / presentaties (9.00 tot 12.00 uur)

Bepaal je route langs ± 30 inspirerende kennissessies: korte presentaties van Fontysexperts, afkomstig uit tal van (technische) disciplines.

  • Middag: dialoog / rondetafelgesprekken (13.00 tot 17.00 uur)

Leg je innovatievraagstukken op tafel of bespreek deelname aan (innovatief en technisch gerelateerd) onderzoek.

  • Doorlopend

Spring in de virtuele netwerkcarrousel (korte een-op-een-ontmoetingen) of bezoek het lectoratenplein, waar ± 20 lectoraten, onderzoeksgroepen en fieldlabs van Fontys zich presenteren.

Aanmeldformulier ASQ Fontys 2021

ASQ Fontys vindt online plaats.
De voertaal is Nederlands.


Fontys, bedrijfsleven en onderzoek

Samenwerking met bedrijfsleven, organisaties en publieksgroepen is belangrijk voor Fontys. Onderwijs en onderzoek moeten aansluiten bij de vraag en behoefte van student, werkveld en samenleving. Fontys wil de vragen van de toekomst mede formuleren, agenderen, onderzoeken en helpen oplossen.

Meer informatie

ASQ Fontys (ASQ staat voor: All Sorts of Questions) vindt online plaats op woensdag 23 juni 2021. De organisatie is in handen van het Fontys Centre of Expertise High Tech Systems and Materials.

Hightech is een breed speelveld

Daarom hebben we ASQ Fontys thematisch ingedeeld:

Hightech & Business
Hightech & Circularity
Hightech & Environment
Hightech & Health
Hightech & Mobility
Hightech & Smart Manufacturing

Als bezoeker van ASQ Fontys kies je een of meerdere interessegebieden. Vervolgens kun je een route door het evenement uitstippelen die het best bij je past.

Sfeerimpressie van het eventplatform (editie 2020)

Sfeerafbeelding Fontys

Sfeerafbeelding Fontys
Sfeerafbeelding Fontys

Van de volgende lectoraten en onderzoeksgroepen zijn experts aanwezig bij ASQ Fontys: