Online open dagen bij Fontys

Wil jij uitzoeken welke opleiding je wilt gaan doen? Of weet je het al bijna maar wil je meer informatie? Lees dan even verder. We hebben allerlei informatie en online events. Zo kan jij kennismaken met onze opleidingen, studenten, docenten en met onze locaties.

Voor studiekiezers: kom kennismaken

8 t/m 19 maart

In maart hebben we weer een mooi aanbod met studiekeuzeactiviteiten. Webinars over studiekeuze, voorlichtingen over interessegebieden, studiekeuzegesprekken en voorlichtingspresentaties van onze opleidingen. Je kunt je hiervoor nu aanmelden.

Voor professionals: online voorlichtingen

Van 7 t/m 10 juni (16:00-21:00 uur) kun je deelnemen aan online voorlichtingen van de opleiding van jouw keuze. Wil je bericht van ons krijgen wanneer je je kunt aanmelden? Laat dan een paar gegevens achter.

Alvast meer informatie
Mocht je nu alvast meer informatie willen dan vind je op onze opleidingswebsites veel praktische en inhoudelijke informatie over het volgen van een studie of cursus naast je baan, video's en chat- en appmogelijkheden met onze docenten of studenten.