(Online) open dagen bij Fontys

Wil jij uitzoeken welke opleiding je wilt gaan doen? Of weet je het al bijna maar wil je meer informatie? Lees dan even verder. We hebben allerlei informatie en online events. Zo kan jij kennismaken met onze opleidingen, studenten, docenten en met onze locaties.

Voor studiekiezers: kom kennismaken

januari en februari

In januari hebben we weer een mooi aanbod met studiekeuzeactiviteiten: webinars over studiekeuze, voorlichtingen over interessegebieden, studiekeuzegesprekken en voorlichtingspresentaties van onze opleidingen.

Van 4 t/m 6 februari kun je bij ons sfeer komen proeven tijdens een open dag.

Wil je niet wachten? Kijk of de opleiding die jij leuk vindt nog andere activiteiten aanbiedt zoals meelopen en/of proefstuderen. >> naar de agenda >>

Voor professionals: online voorlichtingen

In februari starten met je studie? Op 26 januari kun je deelnemen aan de online voorlichtingsavond van de opleiding naar jouw keuze met februari instroom. Kijk in het overzicht voor deelnemende opleidingen.

Er kunnen ook opleidingen tussen staan zonder startmoment in februari.

Alvast meer informatie
Mocht je nu alvast meer informatie willen dan vind je op onze opleidingswebsites veel praktische en inhoudelijke informatie over het volgen van een studie of cursus naast je baan, video's en chat- en appmogelijkheden met onze docenten of studenten.