(Online) open dagen bij Fontys

Wil jij uitzoeken welke opleiding je wilt gaan doen? Of weet je het al bijna maar wil je meer informatie? Lees dan even verder. We hebben allerlei informatie en online events. Zo kan jij kennismaken met onze opleidingen, studenten, docenten en met onze locaties.

Voor studiekiezers: kom kennismaken

In de maand november kun je uitgebreid kennismaken met ons, zowel online als fysiek. We hebben een mooi programma waarbij we je stap voor stap begeleiden in jouw keuzeproces om de juiste opleiding te kiezen.We houden je graag op de hoogte van de mogelijkheden. Laat hiervoor een paar gegevens achter.

Voor professionals: (online) voorlichtingen

De volgende voorlichtingen vinden plaats op 23, 24 en 25 november. Wil je bericht van ons krijgen wanneer je je kunt aanmelden? Laat dan een paar gegevens achter.

Alvast meer informatie
Mocht je nu alvast meer informatie willen dan vind je op onze opleidingswebsites veel praktische en inhoudelijke informatie over het volgen van een studie of cursus naast je baan, video's en chat- en appmogelijkheden met onze docenten of studenten.