Fontys Student Startup Festival

Hét Fontys Student Startup Festival is een event voor studenten, studentondernemers én ondernemers en staat in het teken van ontmoeten, kennisdeling, netwerken en verbinden.

Dit jaar vindt het Fontys Student Startup Festival plaats op 14 februari 2019 in de LocHal - Spoorzone, Tilburg.

Het programma bestaat uit een mix van kennis, inspiratie, pitches en netwerken. Ondernemende studenten van verschillende opleidingen krijgen het podium om hun startup te pitchen. Er zijn interessante workshops voor zowel ondernemer als student, en er is een mogelijkheid tot een meet & greet met ondernemende studenten en ondernemers.

What’s in it for you?

Studenten krijgen de kans om te netwerken, samenwerkingen aan te gaan en een mentor of stageplek te zoeken. Ook ondernemers zijn op zoek naar expertise, ervaring, kennis, feedback, een frisse blik of een stagiaire. Het event is een mooie kans om met elkaar in contact te komen.

Programma 14 februari 2019
15.30 - Ontvangst & Centrale aftrap door dagvoorzitter Florian Dirkse (Co-founder Ocean Cleanup)
16.20 - Diverse workshops/lezingen (à 30 minuten)
- De enorme groeicurve van Madaga
- Creative pitching works
- Ik wil een bedrijf beginnen, maar hoe betaal ik dat?
17.00 - Bart Naber van het bedrijf Otso - waar sta je na een jaar? (winnaar Fontys Student Startup Festival 2018)
17.25 - Pitch Battle 6 Fontys startups
18.10 - Diverse workshops/lezingen (à 30 minuten)
- Van droom tot Ocean Cleanup
- Scrum; orde in de chaos
- De zin en onzin van trendonderzoek
18.45 - Prijsuitreiking (1ste prijs: €1500, 2de prijs: €500)
19.00-20.00u - Meet & Greet + borrel

Kom jij ook naar het Fontys Student Startup Festival op 14 februari? Schrijf je dan nu in en reserveer een plekje voor een workshop/lezing naar keuze!
Meld je nu via deze link aan.

Sponsored by:

Sfeerafbeelding Fontys Sfeerafbeelding Fontys Sfeerafbeelding Fontys Sfeerafbeelding Fontys

LocHal Tilburg

Burgemeester Brokxlaan 1000, Tilburg