Fontys Student Startup Festival

Hét Fontys Student Startup Festival is een event voor studenten, studentondernemers én ondernemers en staat in het teken van ontmoeten, kennisdeling, netwerken en verbinden.

Het programma bestaat uit een mix van kennis, inspiratie, pitches en netwerken. Ondernemende studenten van verschillende opleidingen krijgen het podium om hun product/dienst of startup te pitchen. Er zijn interessante workshops voor zowel ondernemer als student, en er is een mogelijkheid tot een meet & greet met ondernemende studenten en ondernemers.

What’s in it for you?

Studenten krijgen de kans om te netwerken, samenwerkingen aan te gaan en een mentor of stageplek te zoeken. Ook ondernemers zijn op zoek naar expertise, ervaring, kennis, feedback, een frisse blik of een stagiaire. Het event is een mooie kans om met elkaar in contact te komen.

Programma Februari 2018
15.30 - Ontvangst
15.50 - Centrale aftrap door dagvoorzitter David van Iersel
16.20 - Workshops/lezingen
Free publicity – Erdinç Saçan
Why Startups fail scaling - Maarten van Kroonenburg
Sales - Rob Zopfi
17.00 - Vliegen en Parkeren (winnaars Fontys Student Startup Festival 2017)
17.25 - Pitches studentondernemers
18.10 - Workshops/lezingen
Branding van je merk - Wil Michels
Negotiation - Hasan Kujjah
Heb jij een groei ambitie? - Carl Heskes
18.40 - Prijsuitreiking
Jury: Marianne Mignot, Ger Post, Noel Coopmans en Arjen de Koning
19.00 - Meet & Greet + borrel

De vierde editie van het Fontys Student Startup Festival zal begin 2019 plaatsvinden! Houd de website in de gaten voor updates!

Sfeerafbeelding Fontys Sfeerafbeelding Fontys Sfeerafbeelding Fontys Sfeerafbeelding Fontys