Fontys Paramedische Hogeschool (FPH)

Sfeerafbeelding Fontys

Wil jij een toekomstbehendige, ondernemende zorgprofessional met een onderzoekende houding worden of blijven? Fontys Paramedische Hogeschool (FPH) biedt je daarvoor verschillende mogelijkheden: van voltijd bacheloropleidingen tot korte workshops. FPH werkt ook samen met bedrijven en zorginstellingen in de regio aan het oplossen van praktijkvragen, het doen van praktijkgericht onderzoek, het ontwikkelen en delen van kennis. Zo wil FPH bijdragen aan de innovatie van beroepen en professionals in de gezondheidszorg.

Agenda

  • 03 juli

  FPH Afstudeerexpositie

  Van 2 juli tot en met 5 juli 2018 zullen 200 afstudeerders van de 5 opleidingen van Fontys Paramedische Hogeschool hun onderzoek verdedigen. Wat hebben deze afstudeerders ontdekt en hoe brengen zij hun bevindingen aan de man? Ontdek het op de afstudeerdagen!

  • 11 juli

  Symposium Basisechoscopie Evidence Based Practice

  Op dit symposium presenteren de studenten van de post-hbo opleiding Basisechoscopie Evidence Based Practice de uitkomsten van hun onderzoeksvragen. Vragen gebaseerd op casuïstiek waar jij als verloskundige in de praktijk mee te maken hebt. .

  • 09 oktober
  • Eindhoven

  Traumatologie in de buckykamer

  Tips en tricks voor het beoordelen van foto's door de r├Ântgenlaborant.

Nieuws

{{ feed.values.title }}

{{ feed.properties.publicationDate }}

{{ feed.properties.description }}

Lees verder

{{ feed.values.title }}

{{ feed.properties.publicationDate }}

{{ feed.properties.description }}

Lees verder

Klik hier voor oudere nieuwsberichten