Fontys Paramedische Hogeschool

Sfeerafbeelding Fontys

Wil jij een toekomstbehendige, ondernemende zorgprofessional met een onderzoekende houding worden of blijven? Fontys Paramedische Hogeschool (FPH) biedt je daarvoor verschillende mogelijkheden: van voltijd bacheloropleidingen tot korte workshops. FPH werkt ook samen met bedrijven en zorginstellingen in de regio aan het oplossen van praktijkvragen, het doen van praktijkgericht onderzoek, het ontwikkelen en delen van kennis. Zo wil FPH bijdragen aan de innovatie van beroepen en professionals in de gezondheidszorg.

Agenda

  • 23 januari
  • Eindhoven

  Fontys maakt werk van ehealth!

  In de derde landelijke ehealthweek laten studenten van verschillende Fontys-opleidingen hun producten zien en kom je in aantal korte presentaties te weten wat de trends zijn. Maar ook hoe VR in een ziekenhuis ingezet wordt of hoe met wearables het gedrag van mensen met dementie voorspeld kan worden. En nog veel meer!

  • 30 januari
  • Eindhoven

  Close the Gap: gezondheid in een digitale wereld

  Gezondheid in een digitale wereld voor iedereen bereikbaar en begrijpelijk? Maak kennis met de eerste onderzoeksresultaten en kijk mee in de toekomst!

  • 31 januari
  • Eindhoven

  Fontys Kenniscafé 'Praktijkgericht onderzoek door paramedici in opleiding: wie wordt daar beter van?'

  Dat de zorg in razendsnel tempo verandert, is geen nieuws. Maar hoe jouw collega van morgen bij Fontys Paramedische Hogeschool (FPH) opgeleid wordt, misschien wel. Praktijkgericht onderzoek en ondernemend afstuderen spelen hierin een belangrijke rol. Wat levert dat op en vooral wie wordt daar beter van?

  • 14 februari
  • Eindhoven

  Refereeravond Klompvoeten

  De behandeling van klompvoeten vanuit verschillende perspectieven: die van de orthopedisch kinderchirurg, de fysiotherapeut en de onderzoeker. En daarna zelf aan de slag in verschillende workshops!

Nieuws

{{ feed.values.title }}

{{ feed.properties.publicationDate }}

{{ feed.properties.description }}

Lees verder

{{ feed.values.title }}

{{ feed.properties.publicationDate }}

{{ feed.properties.description }}

Lees verder

Klik hier voor oudere nieuwsberichten