Fontys Paramedische Hogeschool

Sfeerafbeelding Fontys

Wil jij een toekomstbehendige, ondernemende zorgprofessional met een onderzoekende houding worden of blijven? Fontys Paramedische Hogeschool (FPH) biedt je daarvoor verschillende mogelijkheden: van voltijd bacheloropleidingen tot korte workshops. FPH werkt ook samen met bedrijven en zorginstellingen in de regio aan het oplossen van praktijkvragen, het doen van praktijkgericht onderzoek, het ontwikkelen en delen van kennis. Zo wil FPH bijdragen aan de innovatie van beroepen en professionals in de gezondheidszorg.

Agenda

  • 19 maart
  • Eindhoven

  'Wat iemand meemaakt, raakt mij’ programmareeks deel 2

  Ervaringen van anderen kunnen iets bij je teweegbrengen, je van je stuk brengen. Je beeldt je in hoe het is voor die ander, hoe zou jij je voelen in die situatie? Leef vandaag mee met Kitty van Mill in haar taboedoorbrekende chemonoloog "Ik heb nog iets op mijn lever"

  • 21 maart

  'Wat iemand meemaakt, raakt mij’ programmareeks deel 3

  Ervaringen van anderen kunnen iets bij je teweegbrengen, je van je stuk brengen. Je beeldt je in hoe het is voor die ander, hoe zou jij je voelen in die situatie? Leef vandaag mee in "Het doet zo zeer" van en met Heleen van Rooijen.

  • 26 maart

  Afstudeerexpositie Paramedisch

  Op 26 maart 2019 zullen zo'n 75 studenten van de vijf verschillende opleidingen van Fontys Paramedische Hogeschool met een poster hun praktijkgericht onderzoek presenteren en verdedigen. Wat hebben zij ontdekt en wat kan de praktijk daarmee? Ontdek het op de afstudeerexpositie!

Nieuws

{{ feed.values.title }}

{{ feed.properties.publicationDate }}

{{ feed.properties.description }}

Lees verder

{{ feed.values.title }}

{{ feed.properties.publicationDate }}

{{ feed.properties.description }}

Lees verder

Klik hier voor oudere nieuwsberichten