Fontys Paramedische Hogeschool (FPH)

FPH%20banner%20instituutspagina.jpg

Wil jij een toekomstbehendige, ondernemende zorgprofessional met een onderzoekende houding worden of blijven? Fontys Paramedische Hogeschool (FPH) biedt je daarvoor verschillende mogelijkheden: van voltijd bacheloropleidingen tot korte workshops. FPH werkt ook samen met bedrijven en zorginstellingen in de regio aan het oplossen van praktijkvragen, het doen van praktijkgericht onderzoek, het ontwikkelen en delen van kennis. Zo wil FPH bijdragen aan de innovatie van beroepen en professionals in de gezondheidszorg.

Agenda

  • 01 november
  • Tilburg

  Ouderen en technologie: wanneer klikt het?

  Kunnen en willen ouderen eigenlijk wel technologie gebruiken? Symposium voorafgaand aan de verdediging van het proefschrift van Sebastiaan Peek met medewerking van lector Eveline Wouters en Marianne Nieboer.

  • 03 november
  • Eindhoven

  Workshop Voel je thuis in je eigen (te)huis

  In de inspirerende omgeving van het “Appartement van de Toekomst” bij Vitalis Vonderhof in Eindhoven krijg je in deze workshop (1 dagdeel) de unieke kans om je eigen thuisgevoel te verkennen en dit vertalen naar de dagelijkse praktijk van je werk.

  • 07 november

  Fontys Kenniscafé 7 november 2017

  Op 7 november 2017 organiseert Fontys Paramedische Hogeschool weer een interactief kenniscafé! Thema: 'Gezondheidsvaardigheden en laaggeletterdheid, een kwestie van leren?'

Twitter

Nieuws

{{ feed.values.title }}

{{ feed.properties.publicationDate }}

{{ feed.properties.description }}

Lees verder

{{ feed.values.title }}

{{ feed.properties.publicationDate }}

{{ feed.properties.description }}

Lees verder

Klik hier voor oudere nieuwsberichten