Kies je opleiding

Hbo-bacheloropleidingen

Bij Fontys Paramedische Hogeschool kun je kiezen uit 5 verschillende Nederlandstalige en 1 Engelstalige (Physiotherapy), paramedische opleiding op hbo-niveau ( bachelor). Elke opleiding leidt jou op tot een toekomstbestendige zorgprofessional. Dat hoef je niet alleen te doen. Dat doe je samen met onze professionals, docenten, mede-studenten en onze partners!

Je kunt op een aantal manieren kennismaken met de opleidingen:

 • Je leest onze informatie op de website en bekijkt dan natuurlijk het filmpje.
 • Je komt naar onze open dagen.
 • Je neemt deel aan een proefstudeerdag.

  Alle bovenstaande punten regel je door hieronder op de opleiding van je keuze te klikken!

  Post-initieel aanbod

  Fontys Paramedische Hogeschool is een kennisinstelling die een actieve bijdrage levert aan beroepsinnovatie en kenniscreatie: "Een leven lang leren!". Daarom verzorgen wij verschillende post-hbo-opleidingen, cursussen en trainingen voor professionals. Hieronder vind je ons actuele aanbod, inclusief de mogelijkheid om je aan te melden.

  Ben je niet op zoek naar een aanvullende opleiding, maar naar onderzoek of advies? Neem dan contact met ons op via zdparamedisch@fontys.nl.

  Summer School

  Elk jaar in augustus organiseren wij een Summer School. Gedurende twee weken bieden wij een interessant programma, waarin naast theorie vooral ook de toepassing daarvan centraal staat voor studenten uit de hele wereld. Daarnaast bieden wij een sociaal-cultureel programma aan om de buitenlandse deelnemers Nederland en de Nederlandse cultuur te laten ervaren. Dit maakt de Summer School naast leerzaam ook erg leuk en met volop ruimte voor onderling plezier. Nieuwsgierig? De inschrijving voor Summer School 2018 is open! Klik op de foto voor meer informatie en het inschrijfformulier.