Professional

Professionele en persoonlijke ontwikkeling

Wil je carrièrestappen zetten, volg dan een associate degree, bachelors of masters. Beter worden in je vak? Volg een training of cursus, bekijk het post-hbo aanbod. Inspiratie opdoen? Woon 1 van onze refereeravonden of kenniscafés bij! En misschien overweeg je met jouw kennis en ervaringen de volgende lichting studenten te inspireren. Ontdek de mogelijkheden om als professional betrokken te zijn bij Fontys Paramedische Hogeschool (FPH).

Sfeerafbeelding Fontys

Fontys Pro, voor vooruitdenkers

Op Fontys Pro vind je alles wat Fontys voor professionals in huis heeft, samen op één plek. Van opleidingen en cursussen tot events, van interessant nieuws en persoonlijke verhalen tot minicolleges.

Bezoek Fontys Pro

FPH faciliteiten en apparatuur

Je kunt bij ons ook terecht voor gebruik van apparatuur. Zoals 3D bewegingsanalyse, 3D voetprints, 3D printing, meetapparatuur, conditie en antropometrie (biodex, CPET, gezondheidscheck). Er zijn ook verschillende skillslabs met faciliteiten zoals inspanningsmetingen met sensoren, buckykamer, echografie inclusief scantrainer, fitnessapparatuur, VERT-systeem.

fontysprohealth@fontys.nl

Contact Fontys Pro health

• Brechtje Poelman
• Tinka van Bokhoven
• Sabine van Overveld

08850-74334
fontysprohealth@fontys.nl

Jij als gastdocent of afstudeerbegeleider?

Je werkt aan nieuwe ontwikkelingen binnen de paramedische zorg waarover je ongetwijfeld veel interessants te vertellen hebt. Denk er dan eens over na om de rol van gastdocent te vervullen. Of nodig een student uit om stage te lopen of af te studeren binnen jouw bedrijf of zorginstelling.

Stage- of afstudeeropdracht aanmelden

Leg een vraagstuk voor

Maak gebruik van het FPH netwerk; dat zijn niet alleen onze eigen docenten. Zoek je antwoorden op een specifiek vraagstuk, laten we dan samen kijken wat mogelijk is.

fontysprohealth@fontys.nl

Kom naar FPH events!

Aankomende events

  • 28 januari
  • Eindhoven

  FPH Minorexpositie

  Afgelopen semester hebben zo'n 75 studenten deelgenomen aan de profileringsminoren Exploring Health Behaviour, Personal Leadership in Value Based Collaborative Health Care (PLUSH) en Healthcare Technology. Op dinsdag 28 januari presenteren zij hun projecten tijdens de minorexpositie. Een mooi event om uit eerste hand van studenten te horen hoe zij de profileringsminoren hebben ervaren en aan welke geweldige innovaties zij hebben gewerkt!

  • 04 februari
  • Eindhoven

  FPH Afstudeerexpositie

  Wat onderzoekt een vierdejaars student van een van de paramedische opleidingen van Fontys Paramedische Hogeschool (FPH)? En hoe wordt dat getoetst? Dat kun je zien tijdens de afstudeerexpositie!

  • 06 februari

  Openingsevent PITCH

  Kom ook naar het openingsevent van PITCH: het nieuwe testcentrum van Fontys Paramedische Hogeschool in Eindhoven. PITCH staat voor Platform to Innovate, Test & Connect in Health. Met een lezing door Coöperatie Slimmer Leven en pitches van samenwerkingspartners kun je rekenen op een interessante middag!

  • 13 februari
  • Eindhoven

  Refereeravond TOS: voor de logopedist van nu en morgen!

  Vroegtijdige signalering en juiste diagnostiek van TOS (TaalOntwikkelingsStoornis) kunnen zorgen voor de juiste doorverwijzing, de juiste behandeling en de juiste adviezen voor de omgeving. Twee experts van Koninklijke Kentalis bieden deze refereeravond een gevarieerde mix van theorie én ervaringsoefeningen. Je gaat naar huis met de meest recente kennis over TOS, met name bij kinderen tussen 2 – 5 jaar.

  • 20 februari

  Denk anders, denk groot lezing met Teun Toebes 'De gemeenschappelijke deler van student en dementie'

  Onder de noemer Denk Anders, Denk Groot organiseert Fontys Paramedische Hogeschool een reeks prikkelende en motiverende lezingen waarin innovatieve, anders denkende (zorg)professionals vertellen over hun vak en hoe je buiten de gebaande paden kan bewegen om de zorg te verbeteren. Deze keer met Teun Toebes. Voor studenten, docenten en zorgprofessionals! Ook via live stream te volgen!

Alumni?

Klik hier