Professional

Professionele en persoonlijke ontwikkeling

Wil je carrièrestappen zetten, volg dan een associate degree, bachelors of masters. Beter worden in je vak? Volg een training of cursus, bekijk het post-hbo aanbod. Inspiratie opdoen? Woon 1 van onze refereeravonden of kenniscafés bij! En misschien overweeg je met jouw kennis en ervaringen de volgende lichting studenten te inspireren. Ontdek de mogelijkheden om als professional betrokken te zijn bij Fontys Paramedische Hogeschool (FPH).

Sfeerafbeelding Fontys

Fontys Pro, voor vooruitdenkers

Bij Fontys Pro vind je alles wat Fontys voor professionals in huis heeft, samen op één plek. Van opleidingen en cursussen tot events, van interessant nieuws en persoonlijke verhalen tot minicolleges.

Bezoek Fontys Pro

FPH faciliteiten en apparatuur

Je kunt bij ons ook terecht voor gebruik van apparatuur. Zoals 3D bewegingsanalyse, 3D voetprints, 3D printing, meetapparatuur, conditie en antropometrie (biodex, CPET, gezondheidscheck). Er zijn ook verschillende skillslabs met faciliteiten zoals inspanningsmetingen met sensoren, buckykamer, echografie inclusief scantrainer, fitnessapparatuur, VERT-systeem.

fontysprohealth@fontys.nl

Aankomende events

  • 06 oktober

  Kennissnacks voor professionals

  Op 6 oktober 2022 start de derde avond uit de cyclus ‘Kennissnacks voor professionals’ van Fontys Paramedische Hogeschool. Dat ‘smaakt’ naar meer! Hoe leiden wij je collega van morgen op? Toetsen we professionals-in-opleiding nog wel op dezelfde manier als toen jij de opleiding deed? Of ben je gewoon op zoek naar een leuke workshop om snel je eigen vakkennis op te frissen? Maak een keuze uit de 'kennissnacks', speciaal voor jou!

  • 13 oktober

  HIT-parade: lectoraat Health Innovations and Technology maakt impact for society

  What's in (H)IT for me? Maak kennis met HIT: lectoraat Health Innovations and Technology! Laat je verrassen door mooie verhalen en voorbeelden over het onderzoek van dit lectoraat. En de waarde daarvan voor wetenschap, onderwijs, praktijk én eindgebruiker. Fris je kennis op, ervaar de innovatieve kracht van (H)IT en woon de lectorale redes bij van Fontyslectoren Eveline Wouters, Rob Janssen, Martijn Pisters en Rens Brankaert.

  • 29 december

  Kijk health events online terug

  Doe nieuwe kennis en inspiratie op en kijk eerdere health events terug. Veel health events hebben een blended karakter en zijn dus op locatie én online bij te wonen. Heb je een event gemist? Of wil je de opname van bijvoorbeeld een refereeravond nog eens terugkijken? Dat kan!