Begin de feestdagen met de Nacht van de Kunsten

Sfeerafbeelding Fontys

Kom op vrijdag 21 december 2018 naar de Nacht van de Kunsten: dé kans om jonge talenten te spotten van Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Van dans tot muziektheater, van klassiek tot circus en van exposities tot rockshows, er zijn meer dan 50 performances! Vier het begin van de feestdagen met een inspirerende avond boordevol kunst! Met één ticket heb je toegang tot het gehele programma.

Dit jaar staan er meer dan 50 performances op het programma dus er is voor ieder wat wils. Zo kun je bijvoorbeeld naar La Creation du Monde om een mix te zien van circus en muziek en je kunt gaan kijken en luisteren naar de Nocturne voor 16 Schermerlampen.

De studenten Art, Communication and Design en Master Architecture and Urbanism organiseren een verrassende en soms wat vervreemende expositie en je kunt in de gangen zo maar in een act van Circus and Performance Art belanden.

Het klassieke en lichte muziekprogramma kun je afwisselen met muziektheatervoorstellingen en we hebben de muzikale hoogtepunten uit de muziektheaterproductie Forever27 van Rockacademie geprogrammeerd. Deze productie toert nu langs de theaters in Nederland en is een hommage aan Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison, Kurt Cobain en Amy Winehouse: topmuzikanten die op 27-jarige leeftijd zijn overleden. Een must-see volgens recensenten.
We sluiten de Nacht van de Kunsten af met de Fontys Big Band en een funky optreden van Klep Your Hands. 

Nacht van de Kunsten

Datum: Vrijdag 21 december 2018
Tijden: aanvang programma 19.30 uur (deuren open vanaf 19.00 uur)
Locatie: Fontys Hogeschool voor de Kunsten
Ingang: Concertzaal Theaters Tilburg, Schouwburgring
Ticket: € 12,50 (incl. reserveringskosten) via Theaters Tilburg theaterstilburg.nl of 013 - 543 22 20
Meer informatie en volledig programma: vanaf 14 december via fontys.nl/nvdk