Accountancy (deeltijd)

Opleidingstype
Hbo-bachelor
Studievorm
Deeltijd ook in Voltijd
Locatie
Eindhoven
Startmoment(en)
September, Februari
Studieduur
48 maanden
Graad (titel)
Bachelor of Science
MAIL BEL: 08850 82200
  • Over de opleiding
  • Waarom deze opleiding
  • Voor wie is deze opleiding

Over deze opleiding

Financieel adviseur en partner in financiële beslissingen, dat is een accountant. Aan de hand van cijfers zie je welke volgende financiële stap een onderneming kan maken en wanneer investeringen gedaan moeten worden. Jij schat de risico’s in, stelt jaarrekeningen op of voert een controlerende functie uit. Jij bent als accountant een belangrijke gesprekspartner voor bedrijven en organisaties.

Meer over de inhoud

Waarom Accountancy bij Fontys PRO Economie?

Iedereen studeert op zijn eigen wijze. Samen met je studieadviseur stel je jouw leerroute samen. Je werk wordt een serieuze component in je opleiding. Wat je op de opleiding leert is direct toepasbaar op je werkplek. Je zit daarnaast samen met meerdere opleidingen in één klas. Hierdoor leer je samen te werken met andere disciplines en maak je kennis met andere branches. Dit geeft je een bredere scoop op jouw vakgebied.

Heb je een keer minder tijd? Geen probleem! Ook online kun je de theorie tot je nemen. Je kunt dus thuis ook bijblijven met de kennisvakken.

Direct aanmelden

Voor wie is deze opleiding?

Voor iedereen die werken, leren en privé wil combineren. Voor mensen die persoonlijk contact en digitaal leren belangrijk vinden. Daarnaast ben je integer en altijd op zoek naar de juiste oplossing. Samenwerken, discipline, nauwkeurigheid, flexibiliteit en sociaal vaardig zijn kenmerken die bij jou passen.

Contact opnemen
Sfeerafbeelding Fontys

Open avond - 11 maart

Meld je aan voor de voorlichting deeltijd

Sfeerafbeelding Fontys
stel je vraag
Sfeerafbeelding Fontys

Contact

Stel ons je vraag of neem contact op

08850 82200
fontyspro-economie@fontys.nl
Rachelsmolen 1, Eindhoven