Bedrijfskunde (deeltijd)

Opleidingstype
Hbo-bachelor
Studievorm
Deeltijd ook in Voltijd
Locatie
Eindhoven
Startmoment(en)
September, Februari
Studieduur
48 maanden
Graad (titel)
Bachelor of Science
MAIL BEL: 08850 82200
  • Over de opleiding
  • Waarom deze opleiding
  • Voor wie is deze opleiding

Over deze opleiding

Als bedrijfskundige word je opgeleid om organisaties op alle vlakken te doorgronden. Je leert hoe je bedrijfsprocessen kunt verbeteren en hoe je mensen mee kan krijgen in veranderingen binnen een organisatie. Dit doe je door naar organisaties te kijken en te analyseren. Met de opleiding Bedrijfskunde weet jij straks hoe je ingewikkelde vragen over bedrijfsprocessen vanuit alle belangrijke invalshoeken kunt bekijken en verbinden. We maken je wegwijs in diverse vakgebieden en thema’s. Van organisatiekunde en marketing, tot recht en ICT. Jij kan dus na je opleiding met mensen op al deze vlakken samenwerken en daarmee snel tot de kern van een probleem komen. In het eerste jaar leg je een brede basis in de kennisvakken en skills. Na de propedeuse kies je actuele thema’s die je interessant vindt.

Meer over de inhoud

Waarom Bedrijfskunde bij Fontys PRO Economie?

Iedereen studeert op zijn eigen wijze. Samen met je studieadviseur stel je jouw leerroute samen. Je werk wordt een serieuze component in je opleiding. Wat je op de opleiding leert is direct toepasbaar op je werkplek. Je zit daarnaast samen met meerdere opleidingen in één klas. Hierdoor leer je samen te werken met andere disciplines en maak je kennis met andere branches. Dit geeft je een bredere scoop op jouw vakgebied.
Heb je een keer minder tijd? Geen probleem! Ook online kun je de theorie tot je nemen. Je kunt dus thuis ook bijblijven met de kennisvakken.

Direct aanmelden
De snel veranderende wereld vraagt van jou constante aanpassing en ontwikkeling: Het is belangrijk om je hele leven te blijven leren. Maar hoe combineer je deze uitdaging met je privéleven? Uiteraard wil je bijblijven, maar dan wel op jouw manier. Een manier die jou als professional ziet. Inclusief je talenten, je interesses, je vaardigheden en je professioneel gevulde agenda. Bij Fontys PRO Economie vorm je samen met jouw persoonlijke coach en vele andere professionals een netwerk van kennis. Face to face. En digitaal. Samen bewegen we vooruit. We ontwikkelen op alle fronten. Op basis van wat jij nodig hebt.
Contact opnemen