Finance & Control (deeltijd)

Opleidingstype
Hbo-bachelor
Studievorm
Deeltijd ook in Voltijd
Locatie
Eindhoven
Startmoment(en)
September, Februari
Studieduur
48 maanden
Graad (titel)
Bachelor of Science
MAIL BEL: 08850 82200
  • Over de opleiding
  • Waarom deze opleiding
  • Voor wie is deze opleiding

Over deze opleiding

Je bent op de hoogte van geldstromen in een bedrijf of instelling en weet precies waar de knelpunten liggen. Je adviseert het management en weet de financiële positie van een bedrijf te beoordelen. Een bedrijfseconoom is een centrale schakel in een bedrijf en verbindt middelen, mensen, afdelingen en processen. Je bent iemand die graag met cijfers, maar zeker ook met mensen werkt. Je sociale en communicatieve vaardigheden worden regelmatig getoetst. Kortom: een allround brein van de organisatie

Waarom Finance & Control bij
Fontys PRO Economie?

Iedereen studeert op zijn eigen wijze. Samen met je studieadviseur stel je jouw leerroute samen. Je werk wordt een serieuze component in je opleiding. Wat je op de opleiding leert is direct toepasbaar op je werkplek. Je zit daarnaast samen met meerdere opleidingen in één klas. Hierdoor leer je samen te werken met andere disciplines en maak je kennis met andere branches. Dit geeft je een bredere scoop op jouw vakgebied.

Heb je een keer minder tijd? Geen probleem! Ook online kun je de theorie tot je nemen. Je kunt dus thuis ook bijblijven met de kennisvakken.

Voor wie is deze opleiding

Voor iedereen die werken, leren en privé wil combineren. Voor mensen die persoonlijk contact en digitaal leren belangrijk vinden. Daarnaast ben je iemand die graag de zaken uitzoekt, initiatief toont, kritisch kan zijn en nauwkeurig kan werken.