Human Resource Management (deeltijd)

Opleidingstype
Hbo-bachelor
Studievorm
Deeltijd ook in Voltijd
Locatie
Tilburg
Startmoment(en)
September, Februari
Studieduur
48 maanden
Graad (titel)
Bachelor of Arts
Lesdagen en -tijd
donderdag 13.30 - 20.30 uur
MAIL BEL: 08850 70311  • Over de opleiding
  • Waarom deze opleiding
  • Voor wie is deze opleiding

Word jij gedreven door mens én organisatie? Het in goede banen leiden van arbeid is het vakgebied van Human Resource Management (HRM). Je werkt met mensen vanuit zakelijk perspectief, en helpt ze bij het maken van loopbaankeuzes. Als HR professional werk je in het spanningsveld tussen mens, arbeidsorganisatie en samenleving.

Meer over de inhoud

Jouw profiel

Ben jij werkzaam in het brede HR vakgebied en ben je toe aan een nieuwe loopbaanstap, wil je je verdiepen en/of specialiseren? Dan biedt de modulaire deeltijdopleiding HRM daarvoor diverse mogelijkheden. Ben je wel werkzaam, maar niet in het HR vakgebied en ligt daar wel jouw ambitie, ook dan biedt de opleiding diverse mogelijkheden.

Als student combineer je werk met studie. Je huidige baan gebruik je voor het uitvoeren van de studieopdrachten. Dit is hard werken, de opleiding vraagt namelijk naast contacturen behoorlijk wat tijd aan zelfstudie.

Direct aanmelden

De kracht van flexibel studeren

Doordat de opleiding modulair is opgebouwd kun jij zelf zowel je studieprogramma als je studieroute en studieduur bepalen. Dit betekent dat je zelf een traject kunt samenstellen dat aansluit op jouw persoonlijke context en professionele ambities.
Je wordt hierbij en tijdens de gehele opleiding ondersteund door een persoonlijke coach.

Contact opnemen