Leraar Consumptieve Techniek (deeltijd)

Opleidingstype
Hbo-bachelor
Studievorm
Deeltijd
Locatie
Eindhoven
Startmoment(en)
September
Studieduur
48 maanden
Graad (titel)
Bachelor of Education
MAIL BEL: 0885078577
  • Over de opleiding
  • Waarom deze opleiding
  • Voor wie is deze opleiding

Over de opleiding

Als leraar sta je aan de basis van een nieuwe generatie vakgenoten. In de huidige maatschappij wordt steeds meer tijd aan gezond en gevarieerd eten besteed. Om goed op deze ontwikkelingen binnen de foodsector in te kunnen spelen, zijn er vakmensen nodig die de nieuwe specialisaties beheersen en leraren Consumptieve Techniek die hun kennis kunnen delen.

Meer over de inhoud

Waarom deze opleiding

Flexibel studeren is voor de professional die graag bepaalt waar, wat en wanneer hij studeert. Je wilt succesvol zijn in het combineren van je studie met je werk en je privé-leven. Je hebt een werkkring. Je ziet het als een uitdaging om nieuwe technologie op een aantrekkelijke, begrijpelijke en uitdagende manier met leerlingen te delen. Je bent communicatief sterk en hebt een onderzoekende houding of je wilt je juist op deze gebieden verder ontwikkelen. Je houdt jezelf op de hoogte van innovaties binnen je vakgebied en in het beroepsonderwijs.

Direct aanmelden

Voor wie is deze opleiding

Ben jij werkzaam in de horeca of in de bakkerijsector en wil jij je kennis delen met een volgende generatie vakgenoten? In de opleiding Leraar Consumptieve Techniek leer je welke variatie aan lesmethoden je kunt toepassen zodat de leerstof voor je leerlingen begrijpelijk en boeiend is. In een uitgebalanceerd en uitdagend programma worden educatieve en didactische thema’s ruim belicht. Met deze kennis en vaardigheden sta je sterker voor een groep of voor de klas. We bieden de opleiding flexibel aan. Samen met jouw studiecoach stippel je de optimale leerroute uit afhankelijk van je loopbaanperspectief, huidige werkcontext, tijd en motivatie.

Contact opnemen

Open avond - 28 november

Dit event levert veel info op voor jouw studiekeuze

Studiekosten

Collegegeld, studieboeken, laptop, ...

De kosten op een rij

Studieverdeling

Technologie opleidingen Eindhoven

Verhuizing naar TU/e campus, zomer 2019.

Lees hier meer