Leraar Consumptieve Techniek (deeltijd)

Opleidingstype
Hbo-bachelor
Studievorm
Deeltijd
Locatie
Eindhoven
Startmoment(en)
September
Studieduur
48 maanden
Graad (titel)
Bachelor of Education
MAIL BEL: 0885078577
  • Over de opleiding
  • Waarom deze opleiding
  • Voor wie is deze opleiding

Over de opleiding

Als leraar sta je aan de basis van een nieuwe generatie vakgenoten. In de huidige maatschappij wordt steeds meer tijd aan gezond en gevarieerd eten besteed. Om goed op deze ontwikkelingen binnen de foodsector in te kunnen spelen, zijn er vakmensen nodig die de nieuwe specialisaties beheersen en leraren Consumptieve Techniek die hun kennis kunnen delen.

Meer over de inhoud

Waarom deze opleiding

Flexibel studeren is voor de professional die graag bepaalt waar, wat en wanneer hij studeert. Je wilt succesvol zijn in het combineren van je studie met je werk en je privĂ©-leven. Je hebt een werkkring. Je ziet het als een uitdaging om nieuwe technologie op een aantrekkelijke, begrijpelijke en uitdagende manier met leerlingen te delen. Je bent communicatief sterk en hebt een onderzoekende houding of je wilt je juist op deze gebieden verder ontwikkelen. Je houdt jezelf op de hoogte van innovaties binnen je vakgebied en in het beroepsonderwijs.

Direct aanmelden

Voor wie is deze opleiding

De deeltijdbachelor Leraar Consumptieve Techniek trekt doorgaans twee groepen studenten aan: professionals uit het vakgebied zonder onderwijservaring en professionals die al (deels) in het onderwijs werken, bijvoorbeeld als instructeur of gastdocent. De studenten hebben gemeen dat ze hun vakkennis willen delen. Onderwijservaring is niet noodzakelijk voor deze opleiding.

Contact opnemen

Open avond - 27 maart

Dit event levert veel info op voor jouw studiekeuze

Fontys-alumnus Daan Verleg

Daan besloot om weer te gaan studeren en maakte zijn grote droom waar.

Aanmelden

Aanmelden doe je bij studielink.
Voor deze opleiding gebruik je:

Instituut Fontys Hogescholen
Locatie Eindhoven
Opleiding B Opleiding tot leraar vo 2e graad in Consumptieve Techniek I en II
Zo pak je het aan
Sfeerafbeelding Fontys