Leraar Technisch Beroepsonderwijs (verkorte opleiding hbo - wo)

Opleidingstype
Hbo-bachelor
Studievorm
Deeltijd
Locatie
Eindhoven
Startmoment(en)
September
Graad (titel)
Bachelor of Education
MAIL BEL: 0885078577
  • Over de opleiding
  • Waarom deze opleiding
  • Voor wie is deze opleiding

Over deze opleiding

Onze economie is steeds afhankelijker van kennis. Kennis van producten, materialen en technieken. Om kennis te onderhouden en uit te breiden, moet die vooral worden gedeeld met anderen. Dat is niet alleen een kwestie van talent, maar ook van didactische vaardigheden en die kun je je aanleren. Binnen deze verkorte opleiding voor leraren tref je veelal echte vakspecialisten, die relevante werk- en levenservaring hebben in het onderwijs en/of bedrijfsleven en hun kennis, ervaring en enthousiasme willen delen. Herken je jezelf in dit profiel? Volg dan deze verkorte lerarenopleiding en combineer je praktijkkennis uit het bedrijfsleven met het leraarschap en word hybride docent of enkel docent.

Meer over de inhoud

Waarom deze opleiding

Deze verkorte deeltijdlerarenopleiding biedt je de gelegenheid om in anderhalf jaar, afhankelijk van je eigen inzet, een onderwijsbevoegdheid van het overeenkomstige vakgebied te behalen. De verkorte lerarenopleiding is met name bedoeld voor personen met een voltooide hbo- of wo-opleiding in bouwkunde, bouwtechniek, elektrotechniek, ICT, motorvoertuigentechniek of werktuigbouwkunde.

Direct aanmelden

Voor wie is deze opleiding

Flexibel studeren is voor de professional die graag bepaalt waar, wat en wanneer hij/zij studeert. Je wilt succesvol zijn in het combineren van je studie met je werk en je privéleven. Je ziet het als een uitdaging om nieuwe technologie op een aantrekkelijke, begrijpelijke en uitdagende manier met leerlingen te delen. Je bent communicatief sterk en hebt een onderzoekende houding of je wilt je juist op deze gebieden verder ontwikkelen. Je houdt jezelf op de hoogte van innovaties binnen je vakgebied en in het beroepsonderwijs, door het verwerven van kennis via (inter)nationale literatuur, internet en meer.

Contact opnemen