SWPBS coaches

Sfeerafbeelding Fontys

Drs Mariette Haasen
Is externe SWPBS coach op verschillende scholen in de regio Nijmegen. ‘Het is een uitdaging om op (grote) scholengemeenschappen leraren steeds effectiever te zien samenwerken aan gedragsvraagstukken, en het is prachtig als leerlingen daar zichtbaar van profiteren.’’
Mariette Haasen verzorgt binnen Fontys OSO gedragsmodulen en de practitioneropleidingen School Video Interactie Begeleiding.

Sfeerafbeelding Fontys

Angeline van der Kamp MA
Hogeschooldocent en consultant bij Fontys OSO, Opleidingscentrum Speciale Onderwijszorg.
Voor SWPBS is Angeline werkzaam als externe coach op VO scholen in regio Arnhem en Nijmegen en verzorgt diverse modules binnen het cursustraject PBS en de Master SEN. Naast deze werkzaamheden voor SWPBS ligt haar expertise vooral binnen de domeinen schoolontwikkeling, begeleiden en gedrag. Daarvoor begeleidt zij diverse modules binnen de Master SEN en maatwerktrajecten binnen schoolontwikkelingsprocessen op onderwijslocaties.

Sfeerafbeelding Fontys

Elle van Meurs MA
Opleider MSEN en lerarenopleiding; Onderwijsadviseur; SWPBS-coach
Zij begeleidt scholen bij de ontwikkeling van SWPBS en zoekt samen met de school binnen de uitgangspunten van SWPBS naar de schooleigen aanpak. Haar kracht is begeleiding van het proces met behoud van resultaat. “Ik geniet ervan als docenten, schoolleiding en leerlingen elkaar horen en gebruik maken van hun talenten in het veranderingsproces!”
Naast haar werkzaamheden als externe SWPBS-coach, begeleidt zij studenten en geeft modules binnen MSEN, geeft de minor Speciale Zorg 12+ aan de lerarenopleiding en verzorgt maatwerktrajecten op scholen.

Sfeerafbeelding Fontys

Pauline Bruinsma
Sfeerafbeelding Fontys

Monique Horvers