Masteropleidingen

Als je een HBO opleiding met succes hebt afgerond, kun je je carrière een extra impuls geven door een masteropleiding te volgen. Een masteropleiding geeft verdieping en biedt je de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen of te specialiseren. Je hebt keuze uit diverse masters binnen veel vakgebieden op meerdere locaties in het land. Afhankelijk van de opleiding wordt deze in voltijd en/of deeltijd in 1 en/of 2 jaar aangeboden.

Daarnaast zijn een aantal van onze deeltijd Masters opgebouwd uit meerdere losse Masterclasses die afzonderlijk te volgen en af te ronden zijn. Je bent daardoor flexibel wat betreft studieplanning en studieduur. Bovendien is dit interessant als je er nog niet zeker van bent of je wel een volledige Masteropleiding wilt volgen.

Kenmerken:

  • Afgestemd op de belangrijkste trends en ontwikkelingen uit de beroepspraktijk
  • Voor professionals met werkervaring die een voortrekkersrol willen vervullen bij innovatie en implementatie van veranderingen.
  • De masteropleiding besteedt veel aandacht aan onderzoeks- en managementvaardigheden
  • Studieduur is 2-3 jaar

Toelating

Heb je een afgeronde bachelor-opleiding, dan kun je doorstuderen voor een master-titel. Afhankelijk van de opleiding wordt deze in voltijd en/of deeltijd in 1 en/of 2 jaar aangeboden.

Aanmelden

Aanmelden voor een master doe je op de informatiepagina van de betreffende masteropleiding.