Sprint naar content
Profiel

Post bachelor, cursussen en modulen

Post bachelor opleidingen

De post bachelor opleidingen zijn te volgen als je in het bezit bent van een afgeronde bachelor-opleiding van het hbo of universiteit. 


Cursussen en modulen

Om je te specialiseren en te verdiepen in bepaalde aspecten van jouw werkveld, is het mogelijk om te kiezen voor een specifieke cursus of module.
Je volgt dan geen complete opleiding, maar kiest onderdelen die voor jou relevant zijn. De cursussen variëren in lengte, studiebelasting, lesplaats en kosten. Je ontvangt na afloop een certificaat.

Je wilt je kennis of vaardigheden binnen een vakgebied vergroten:

  • Onze cursussen en modulen zijn praktijkgericht, jouw werksituatie staat centraal.
  • Het eindniveau is afhankelijk van de cursus meestal ontvang je een certificaat.
  • De studiebelasting en studieduur zijn sterk afhankelijk van de cursus of module; eenmalig een aantal uur of een jaar lang tot 20 uur per week.
  • Specifieke kenmerken: nieuwe ontwikkelingen en flexibele arrangementen.

Werk je in het onderwijs en wil je je graag verder professionaliseren? Bekijk dan onze cursussen en incompany trajecten.

Toelating

Of je kunt starten met een cursus of module is afhankelijk van je vooropleiding en verworven competenties. Elke cursus of module stelt andere voorwaarden. Bekijk de informatie over de cursus of module en neem contact op met de betreffende contactpersoon.


Aanmelden

Aanmelden voor een post bachelor opleiding of een cursus doe je op de informatiepagina van de betreffende cursus of opleiding.