Buitenlandminor

Startmoment(en)
September
Locatie
--
ECTs
30
Taal
Nederlands, Engels
Duur:
5 maanden
  • Over de buitenland minor
  • Minorregeling
  • Praktische informatie
Een half jaar in het buitenland studeren? Dat kan! Met een keuze voor de Buitenlandminor ligt de wereld voor je open! Doorgaans vindt de Buitenlandminor plaats bij een van de partneruniversiteiten van Fontys. Je stelt zelf een studieprogramma van 30 ECTS samen, dat past bij jouw behoefte en interesse. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen je meer te gaan verdiepen in een specifiek onderwerp van je major, maar je hebt ook de mogelijkheid je wat breder te oriënteren, door vakken te kiezen die niet direct met je major te maken hebben. Je eerste aanspreekpunt is de Contactpersoon Internationalisering van je eigen opleiding. Een overzicht van deze personen staat op onze website. Let op: Als je de Buitenlandminor gaat volgen, schrijf je dan hiervoor ook via ProgressWWW in, bij de Buitenlandminor!

Minorregeling

Je kunt hier de minorregeling voor studiejaar 2018-2019 downloaden. Het doel van de minorregeling is je te informeren over wat je als student gaat leren in de minor, hoe de toetsing er uit ziet en wanneer je de minor hebt afgerond. Aan de tekst in de minorregeling kunnen studenten rechten ontlenen.

Praktische informatie

Voertalen: Nederlands en Engels Locatie: Buitenland Let op: voor de Buitenlandminor gelden niet altijd dezelfde deadlines voor de inschrijftermijn, omdat er vooraf vaak veel geregeld moet worden (o.a. visum, huisvesting in het buitenland, vliegtickets etc.). Check daarom de site: www.fontys.nl/studyabroad (alleen toegankelijk voor Fontysstudenten en -medewerkers)