• In het kort
  • Wat kun je van ons verwachten
  • Wat verwachten we van jou

In het kort

Ben je gefascineerd door mensen en hun rol in organisaties? Vraag jij je wel eens af hoe processen anders of beter kunnen? Ben je benieuwd waarom bepaalde bedrijven succesvol zijn en andere niet? Je zou zomaar kunnen passen in het profiel van een bedrijfskundige!

Meer over de inhoud

Wat kun je van ons verwachten

Tijdens de opleiding word je in contact gebracht met verschillende bedrijven en bijbehorende vraagstukken. Vanaf dag één ga je als adviseur aan de slag op basis van echte opdrachten uit de buitenwereld. Deze opdrachten variëren van corporate business tot non-profit. De kennisvakken sluiten hierbij aan, zodat je meteen ziet waarvoor je iets bestudeert. Het onderwijs is klassikaal en persoonlijk: je kunt de docent aanspreken en de docent heeft oprecht interesse in jou en je groei als young professional.

Wat verwachten wij van jou

Als bedrijfskundige moet je in verschillende situaties je weg kunnen vinden. We verwachten daarom een open houding met interesse in wat er om je heen gebeurt. Je vindt het prima om na je opleiding meerdere kanten op te kunnen. Welke kant dat ook is: je bent geïnteresseerd in hoe organisaties in elkaar steken en zoekt graag naar oplossingen om een organisatie efficiënt te laten werken. Je bent kritisch en analytisch. Samenwerking, interactie met mensen en communicatie passen bij jou. Dit heb je nodig voor de projecten en verscheidenheid aan leerervaringen tijdens de opleiding. Wanneer jij open staat voor het ervaren van verschillende bedrijfscontexten, bieden wij persoonlijke begeleiding om de juiste weg te vinden.

Sfeerafbeelding Fontys

Open dag - 26 januari

Dit event levert veel info op voor jouw studiekeuze

Opleidingstype
Hbo-bachelor
Studievorm
Voltijd ook in Deeltijd
Locatie
Eindhoven
Startmoment(en)
September
Studieduur
48 maanden
Graad (titel)
Bachelor of Science
MAIL BEL: 0885077244

Contact met Bedrijfskunde

08850 77244
secretariaatmer@fontys.nl