• In het kort
  • Wat kun je van ons verwachten
  • Wat verwachten we van jou

In het kort

Topsport en een voltijd studie volgen, dat gaat samen aan de Johan Cruyff Academy Tilburg (JCA), onderdeel van Fontys Economische Hogeschool Tilburg. Speciaal voor topsporters biedt JCA de mogelijkheid om tijdens je sportcarrière in 4 jaar een hbo-diploma sportmarketing te behalen.

Meer over de inhoud

Wat kun je van ons verwachten

JCA speelt in op actuele thema’s en werkt met praktijkgericht, innovatief onderwijs. Alles staat in het teken van de sportwereld in de meest brede zin: nationaal en internationaal, van evenementen tot verenigingen, van bond tot sponsor. En van voetbal tot hockey, van wielrennen tot volleybal en van Chamions League tot Olympische Spelen. Dit alles toegepast binnen de wereld van sport en business. Jij en jouw ontwikkeling staan bij ons centraal. Onze docenten zijn betrokken, hebben veel ervaring in het werkveld en hart voor de sport.

Wat verwachten wij van jou

Een fulltime studie combineren met topsport is topsport! Niet zo gek dus dat de eigenschappen die jij nodig hebt om te presteren in je sport, je bij JCA bijzonder goed van pas komen. Naast commercieel talent zijn dat: discipline, doorzettingsvermogen, een gezonde prestatiedrang en teamspirit. Je moet goed kunnen plannen en intensief contact onderhouden met je studiegenoten en docenten. Met je studiecoach bekijk je hoe jij je trainingen en wedstrijden het beste kunt combineren met je studie.

Ervaar de opleiding. Kom proefstuderen of meelopen.

Wil je graag ervaren hoe het is om bij JCA te studeren? Kom proefstuderen of een dag meelopen en ervaar hoe jij je topsport met een studie kunt combineren.

Sfeerafbeelding Fontys
Proefstuderen & meelopen
Sfeerafbeelding Fontys

Open dag - 16 november

Dit event levert veel info op voor jouw studiekeuze

Opleidingstype
Hbo-bachelor
Studievorm
Voltijd
Locatie
Tilburg
Startmoment(en)
September
Studieduur
48 maanden
Graad (titel)
Bachelor of Science