• In het kort
  • Wat kun je van ons verwachten
  • Wat verwachten we van jou

In het kort

Topsport en een voltijd studie volgen, dat gaat samen aan de Johan Cruyff Academy Tilburg (JCA), onderdeel van Fontys Economische Hogeschool Tilburg. Speciaal voor topsporters biedt JCA de mogelijkheid om tijdens je sportcarrière in 4 jaar een hbo-diploma sportmarketing te behalen.

Meer over de inhoud

Wat kun je van ons verwachten

JCA speelt in op actuele thema’s en werkt met praktijkgericht, innovatief onderwijs. Alles staat in het teken van de sportwereld in de meest brede zin: nationaal en internationaal, van evenementen tot verenigingen, van bond tot sponsor. En van voetbal tot hockey, van wielrennen tot volleybal en van Chamions League tot Olympische Spelen.

Jij en jouw ontwikkeling staan bij ons centraal. Onze docenten zijn betrokken, hebben veel ervaring in het werkveld en hart voor de sport.

Dit alles op basis van een sterk curriculum Commerciële Economie, toegepast binnen de wereld van sport en business.

Wat verwachten wij van jou

Een fulltime studie combineren met topsport is... topsport! Niet zo gek dus, dat de eigenschappen die jij nodig hebt om te presteren in je sport, je bij JCA bijzonder goed van pas komen. Naast commercieel talent zijn dat: discipline, doorzettingsvermogen, een gezonde prestatiedrang en teamspirit.

Je moet goed plannen en intensief contact onderhouden met je opleiding. Met je studiecoach bekijk je hoe je de trainingen en wedstrijden het beste kunt combineren met de opleiding.