• In het kort
  • Wat kun je van ons verwachten
  • Wat verwachten we van jou

In het kort

Ben jij topsporter en wil je een studie sportmarketing volgen? Je doet het aan de Johan Cruyff Academy Tilburg. Speciaal voor topsporters biedt deze opleiding de mogelijkheid om tijdens je sportcarrière in 4 jaar een hbo-diploma in sportmarketing te behalen.

Meer over de inhoud

Wat kun je van ons verwachten

Tijdens je studie staat alles in het teken van de sportwereld. En dat gaat breed: van nationaal tot internationaal, van evenementen tot verenigingen, van bonden tot sponsoren. Van voetbal tot hockey, van wielrennen tot volleybal en van Champions League tot Olympische Spelen. We spelen in op actuele thema’s en werken met praktijkgericht, innovatief onderwijs. Jij en jouw ontwikkeling staan bij ons centraal. Je krijgt les van betrokken docenten met veel ervaring in het werkveld en hart voor de sport.

Wat verwachten wij van jou

Een fulltime studie combineren met topsport is topsport! Alle eigenschappen die jij als topsporter nodig hebt om te presteren komen je bij deze opleiding bijzonder goed van pas. Denk aan zaken als discipline, doorzettingsvermogen, een gezonde prestatiedrang en teamspirit. Daarnaast heb je commercieel inzicht en kun je goed plannen. Je onderhoudt intensief contact met je studiegenoten en docenten.

Ervaar de opleiding, kom meelopen.

Wil je graag ervaren hoe het is om bij JCA te studeren? Kom een dagje meelopen en ervaar hoe jij je topsport met een studie kunt combineren.

Sfeerafbeelding Fontys
Meelopen
Sfeerafbeelding Fontys

Open dag - 19 januari

Dit event levert veel info op voor jouw studiekeuze

Opleidingstype
Hbo-bachelor
Studievorm
Voltijd
Locatie
Tilburg
Startmoment(en)
September
Studieduur
48 maanden
Graad (titel)
Bachelor of Science