• In het kort
  • Wat kun je van ons verwachten
  • Wat verwachten we van jou

In het kort

Sneller, hoger, sterker… dat is het Olympische motto. Maar inmiddels draait sport om meer dan honderdsten, centimeters en persoonlijke records. Sport is business. Met idolen, sponsorbelangen en continue media-aandacht. De lat in deze wereld ligt hoog. Voor sporters én bedrijven. Met de opleiding SPECO Sportmarketing kun jij na 4 jaar dit tempo en niveau goed volgen. Wij leiden je op tot een breed inzetbare sportmarketeer/ -manager die klaar is voor de snelle wereld van sport en business. Van vandaag én morgen.

Meer over de inhoud

Wat kun je van ons verwachten

SPECO speelt in op actuele thema’s en werkt met praktijkgericht, innovatief onderwijs. Alles staat in het teken van de sportwereld in de meest brede zin: nationaal en internationaal, van evenementen tot verenigingen, van bond tot sponsor. En van voetbal tot hockey, van wielrennen tot volleybal en van Champions League tot Olympische Spelen.

Jij en jouw ontwikkeling staan bij ons centraal. Onze docenten zijn betrokken, hebben veel ervaring in het werkveld en een echt sporthart.

Dit alles op basis van een sterk curriculum Commerciële Economie, toegepast binnen de wereld van sport en business.

Wat verwachten wij van jou

Bij SPECO Sportmarketing ontmoeten sport en economie elkaar. Om je bij ons thuis te voelen heb je een passie voor sport en de sportbusiness nodig. Dit combineer je met een commerciële instelling.

Je bent een echte teamplayer en neemt tegelijkertijd zonder moeite het initiatief. Je wil alles uit jezelf halen en bent een echte doorzetter.

De lat in de veeleisende wereld van sport en business ligt hoog. Jij weet dit en doet er alles aan om dit niveau te halen.

Toelating

Toelatingseisen voor deze opleiding
Havo Vwo
CM ec of m&o + wiA of wiB ec of m&o
EM
NG
NT

Aanmelden doe je bij studielink.
Voor deze opleiding gebruik je:

Instituut Fontys Hogescholen
Locatie Tilburg
Opleiding B Commerciële Economie

Oud studenten over deze opleiding

Het verhaal van Mathijs Nijkamp

Dit moet je zien!

Open dag - 17 november

Dit event levert veel info op voor jouw studiekeuze

Opleidingstype
Hbo-bachelor
Studievorm
Voltijd
Tilburg
Startmoment(en)
Studieduur
48 maanden
Graad (titel)
Bachelor of Business Administration

Dit moet je lezen!

Studenten over deze opleiding

Studie in cijfers

Bekijk het overzicht

Factsheet

Alle info overzichtelijk bij elkaar.