• In het kort
  • Wat kun je van ons verwachten
  • Wat verwachten we van jou

In het kort

Sneller, hoger, sterker… dat is het Olympisch motto. Maar sport is veel meer dan honderdsten, centimeters en persoonlijke records. Sport is business. Met idolen, sponsorbelangen en onafgebroken media-aandacht. In deze wereld ligt de lat hoog. Voor sporters én bedrijven. Met de opleiding SPECO Sportmarketing kun jij na 4 jaar dit tempo en niveau goed volgen. Wij leiden je op tot een breed inzetbare sportmarketeer of manager die klaar is voor de snelle en dynamische wereld van sport en business. Van vandaag én morgen.

Meer over de inhoud

Wat kun je van ons verwachten

SPECO Sportmarketing speelt in op actuele thema’s en werkt met praktijkgericht, innovatief onderwijs. Alles staat in het teken van de sportwereld in de breedste zin: nationaal en internationaal, van evenementen tot verenigingen, van bond tot sponsor. Van voetbal tot hockey, en van Champions League tot Olympische Spelen. Jij en jouw ontwikkeling staan centraal. Je krijgt les van betrokken docenten met veel ervaring in het werkveld en een echt sporthart.

De basis van SPECO Sportmarketing is Commerciële Economie, maar dan toegepast binnen de wereld van de sportbusiness.

Wat verwachten wij van jou

Sport en economie ontmoeten elkaar in deze opleiding. Om je bij ons thuis te voelen heb je een passie voor sport en de sportbusiness nodig. Deze passie combineer je met een commerciële instelling. Je bent een teamplayer en neemt tegelijkertijd initiatief. Je wil alles uit jezelf halen en bent een echte doorzetter. In de sportbusiness ligt de lat hoog, dit weet je. Je doet er alles aan om dit niveau te halen.

Toelating

Toelatingseisen voor deze opleiding
Havo Vwo
CM ec of m&o + wiA of wiB ec of m&o
EM
NG
NT
Lees precies hoe het zit

Aanmelden doe je bij studielink.
Voor deze opleiding gebruik je:

Instituut Fontys Hogescholen
Locatie Tilburg
Opleiding B Commerciële Economie

Oud studenten over deze opleiding

Het verhaal van Mathijs Nijkamp

Dit moet je zien!

Open dag - 17 november

Dit event levert veel info op voor jouw studiekeuze

Opleidingstype
Hbo-bachelor