• In het kort
  • Wat kun je van ons verwachten
  • Wat verwachten we van jou

In het kort

Ieder bedrijf heeft een financieel hart. Jij laat de financiële motor van een organisatie goed functioneren. Je werkt graag met cijfers en kunt de verhalen achter de cijfers uitleggen aan je collega’s en aan het management. Wil jij je talenten verder ontwikkelen, zodat je aantrekkelijk bent bij elk bedrijf in elke branche?

Meer over de inhoud

Wat kun je van ons verwachten

Finance & Control is een brede financieel-economische opleiding waarin je in contact word gebracht met verschillende bedrijven en bijbehorende projecten. Naast financiële vakken, ontwikkel je vaardigheden op het gebied van ICT, management, persoonlijke ontwikkeling en communicatie. Je hebt regelmatig contact met je studieloopbaanbegeleider die je waar nodig handige tips en tops geeft.

Wat verwachten wij van jou

Je bent betrouwbaar, praktisch ingesteld en je kunt nauwkeurig werken. Cijfers zijn een belangrijk onderdeel van je studie, en je hebt interesse om ze te onderzoeken en te verklaren. Je kunt goed zelfstandig en in teamverband werken. Het werk van een finance professional blijft in beweging, waardoor je open moet blijven staan voor ontwikkelingen.