• In het kort
  • Wat kun je van ons verwachten
  • Wat verwachten we van jou

In het kort

Technische Natuurkunde is een pittige opleiding vol mogelijkheden. Of het nu gaat om gezondheid, ruimtevaart, geluid, licht, grote bouwprojecten, sport, kunstprojecten veiligheid, wegenbouw, voertuigen, zonnecellen of noem maar iets anders op; natuurkunde is overal.

Met Technische Natuurkunde combineer je jouw interesse voor natuurkunde met de nieuwste ontwikkelingen en toepassingen op technologisch gebied.

Deskundige docenten en medewerkers helpen je om succesvol te zijn. Ze staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je (verder) te helpen. Maar het belangrijkste komt van jou!

Meer over de inhoud

Wat kun je van ons verwachten?

In een prima sfeer werken we met jouw mogelijkheden en talenten. We bereiden je voor op een toekomst waar technologie een grote rol speelt. Daarbij verliezen we nooit uit het oog dat het in de wereld altijd om mensen gaat.

Iedere student is anders, daar houden we rekening mee.

Bij Technische Natuurkunde staat een individuele benadering voorop: het gaat om joúw talenten, joúw opleiding en joúw toekomst.

Wat verwachten wij van jou?

Jij wilt het beste uit jezelf halen en je neemt de verantwoordelijkheid voor je eigen studie. Je bent een serieuze, harde werker, onderzoekend, nieuwsgierig en niet snel tevreden. Je wilt graag studeren, je vindt een prettige sfeer belangrijk en daar draag je zelf aan bij. Je werkt graag met anderen samen, maar je kunt ook goed alleen aan de slag gaan.

Natuurlijk ben je geïnteresseerd in natuurkunde.

Sfeerafbeelding Fontys

Open dag - 09 november

Dit event levert veel info op voor jouw studiekeuze

Studenten over deze opleiding

Het verhaal van Bob, Cas en Max...

Wat studenten zeggen
Dit moet je lezen!

Factsheet

Alle info overzichtelijk bij elkaar.

Download facts