Studentenbegeleiding

Fontys Helpt!

Om succesvol te kunnen studeren heeft Fontys aandacht voor iedere individuele student. Dus ook voor jou. Fontys helpt bij jouw ontwikkeling en het ontdekken van je talent. En bij vragen over o.a. studievertraging, financiën, ongewenst gedrag, bestuurlijke activiteiten, studeren en topsport, een functiebeperking of over jouw studiekeuze.

Persoonlijk aanspreekpunt

Als  student word je in het eerste jaar gekoppeld aan een persoonlijke studieloopbaanbegeleider (slb-er). Hij of zij is jouw eerste aanspreekpunt met wie je regelmatig contact hebt, volgt je prestaties en geeft waar nodig handige tips en advies.  

Hulp bij je studiekeuze

Studietwijfel? Fontys helpt je verder! Als je je afvraagt of je wel op de goede plek zit, kun je bij een studiekeuzeadviseur terecht met al je vragen. Of je schrijft je in voor de Workshop Studie Switch, speciaal voor studenten in het hoger of wetenschappelijk onderwijs die twijfelen.

Hulp tijdens je studie

"Hoe schrijf ik een goede sollicitatiebrief, kan ik mindfulness toepassen tijdens het studeren en hoe leer ik effectief te plannen?" Als antwoord op al deze vragen biedt Fontys speciaal voor jou praktische trainingen​. Gratis en voor niks!

Kom je er met je slb-er niet uit, dan kun je ook terecht bij een studentendecaan​ met vragen over o.a studievertraging, financiën, ongewenst gedrag, studeren met een functiebeperking; of bij een studentenpsycholoog met vragen over o.a. tentamenvrees, zorgen en problemen. Neem voor het maken van een afspraak contact op met iStudent.

Herken je je hierin of zit je met iets anders? Je kunt er altijd iets aan doen! Begin vandaag nog te werken aan een oplossing. Fontys helpt je daar bij!

Meer weten?

Voor het maken van een afspraak met een studentendecaan, studentenpsycholoog of een studiekeuzeadviseur bel 08850 82222. Voor overige vragen stuur een mail naar istudent@fontys.nl.

Studente in gesprek met begeleider