Sla kruimelpad over
Vind de opleiding of cursus die bij je past
Advanced Nursing Practice (Professional Master)

In het kort

De groeiende vraag naar zorg én kwaliteitsverbetering vraagt om een goede afstemming van care en cure. Dit is het domein van de verpleegkundig specialist die met een been in de verpleegkundige- en met het andere in de medische wereld staat. Tijdens de opleiding ontwikkel je de verpleegkundige beroepscompetenties tot een academisch niveau. Deze duale opleiding duurt 2 jaar en is een combinatie van leren en werken.

De Master Advanced Nursing Practice leidt op tot de graad Master in Science. Dit getuigschrift geeft na registratie recht op de wettelijke beschermde titel verpleegkundig specialist.

Wat kun je van ons verwachten?

Je wordt opgeleid tot een kritische en veerkrachtige verpleegkundig specialist met een onderzoekende houding die als professional in de zorg kan excelleren. In het onderwijs kom je veel didactische werkvormen tegen. De docenten zijn minimaal master opgeleid en hebben werkervaring in de zorg. We werken nauw samen met het werkveld en er zijn veel experts bij betrokken, zoals een huisarts, een specialist ouderengeneeskunde en een ziekenhuisapotheker. Een studiecoach bewaakt de voortgang van zowel het binnenschools programma als het praktijkleren.

Wat verwachten wij van jou?

Je werkt minimaal 2 jaar als verpleegkundige en wil een nieuwe uitdaging aangaan. Je voelt je aangetrokken tot medische aspecten in de zorg en bent gemotiveerd om hoogwaardige verpleegkundige zorg te leveren. Patiëntencontact is voor jou heel belangrijk. Om aan deze duale opleiding te kunnen deelnemen is een individuele leer-arbeidsovereenkomst nodig tussen opleiding, praktijkinstelling en student. Je werkt als verpleegkundig specialist in opleiding en er is een VS-praktijkopleider beschikbaar. Na aanmelding word je uitgenodigd voor een intakegesprek.

Startmoment(en)
September
Opleidingstype
Master
Studievorm
Duaal
Lesplaats
Tilburg
Contact
08850 87536 fhmg-anp@fontys.nl