Advanced Nursing Practice (Professionele Master)

  • In het kort
  • Wat kun je van ons verwachten
  • Wat verwachten we van jou

In het kort

De groeiende vraag naar zorg én kwaliteitsverbetering vraagt om een goede afstemming van care en cure. Dit is het domein van de verpleegkundig specialist die met een been in de verpleegkundige- en met het andere in de medische wereld staat. Tijdens de opleiding ontwikkel je de verpleegkundige beroepscompetenties tot een academisch niveau. Deze duale opleiding duurt 2 jaar en is een combinatie van leren en werken.

Wat kun je van ons verwachten?

Je wordt opgeleid tot een kritische en veerkrachtige verpleegkundig specialist met een onderzoekende houding die als professional in de zorg kan excelleren. In het onderwijs kom je veel didactische werkvormen tegen. De docenten zijn minimaal master opgeleid en hebben werkervaring in de zorg. We werken nauw samen met het werkveld en er zijn veel experts bij betrokken, zoals een huisarts, een specialist ouderengeneeskunde en een ziekenhuisapotheker. Een studiecoach bewaakt de voortgang van zowel het binnenschools programma als het praktijkleren.

Wat verwachten wij van jou?

Je werkt minimaal 2 jaar als verpleegkundige en wil een nieuwe uitdaging aangaan. Je voelt je aangetrokken tot medische aspecten in de zorg en bent gemotiveerd om hoogwaardige verpleegkundige zorg te leveren. Patiëntencontact is voor jou heel belangrijk. Om aan deze duale opleiding te kunnen deelnemen is een individuele leer-arbeidsovereenkomst nodig tussen opleiding, praktijkinstelling en student. Je werkt als verpleegkundig specialist in opleiding en er is een VS-praktijkopleider beschikbaar. Na aanmelding word je uitgenodigd voor een intakegesprek.

Opleidingstype
Master
Studievorm
Duaal
Locatie
Tilburg
Startmoment(en)
September
Studieduur
24 maanden
Graad (titel)
Master of Science
MAIL BEL: 0885077022

Toelating

Bekijk hier de toelatingseisen

Aanmelden

Aanmelden doe je bij studielink.
Voor deze opleiding gebruik je:

Instituut Fontys Hogescholen
Locatie Tilburg
Opleiding M Advanced Nursing Practice

Factsheet

Alle info overzichtelijk bij elkaar.