Elektrotechniek 4- jarige deeltijdopleiding

Opleidingstype
Hbo-bachelor
Studievorm
Deeltijd ook in Voltijd
Locatie
Eindhoven
Startmoment(en)
September
Studieduur
48 maanden
Graad (titel)
Bachelor of Science
  • Over de opleiding
  • Waarom deze opleiding
  • Voor wie is deze opleiding

Over de opleiding

Kiezen voor een hbo-bacheloropleiding Elektrotechniek - naast je normale baan - zegt veel over je persoonlijke ambities. Het is een verstandige keuze, want door je kennis verder te verbreden en te verdiepen, verhoog je je marktwaarde en daarmee vergroot je de kans op een interessante(re) werkkring. De opleiding bereidt je ook voor op een toekomstige leidinggevende functie binnen het domein elektrotechniek.

Meer over de inhoud

Waarom deze opleiding

Fontysdocenten - met zelf jarenlang ervaring in het werkveld - werken consequent aan het up-to-date houden van het deeltijdonderwijs. Binnen de opleiding Elektrotechniek bieden we je algemene en opleidingsspecifieke modules aan zoals digital en analog design & methods, modelvorming & simulatie en wiskunde. Naast theorielessen werk je aan je algemene engineeringsvaardigheden en voer je uitdagende projecten uit. Je kunt tijdens je studie sparren met je studieloopbaanbegeleider, die samen met jou je studieroute bespreekt. We realiseren ons dat deeltijdonderwijs flexibel moet zijn, we hebben immers te maken met jou als werkende student met een drukke agenda. Maar het is zeker haalbaar en niets staat jouw ambities in de weg, toch?

Direct aanmelden

Voor wie is deze opleiding

We verwachten van jou een grote dosis inzet, doelgerichtheid, systematisch denken, doorzettingsvermogen en enige flexibiliteit om werk, privé en studie te kunnen combineren. De juiste balans is belangrijk, maar als je serieus aan de slag gaat en de lesstof van begin af aan bijhoudt, dan is deze opleiding te combineren met je werk en slaag je.

Contact opnemen