• In het kort
  • Wat kun je van ons verwachten
  • Wat verwachten we van jou

Ontdek jezelf als muzikaal inspirator

Jij hebt lef en bent nieuwsgierig. Jij hebt een eigen geluid en ademt muziek. Samen met medestudenten, docenten en het werkveld ontwikkel jij je tot een bevlogen muzikale inspirator. De kennis en kunde die je tijdens de opleiding opdoet helpen jou om vol zelfvertrouwen zowel op een podium te staan als voor een groep.

Meer over de inhoud

Wat kun je van ons verwachten

Studenten staan bij ons direct midden in het werkveld. Dat werkveld is breed: centra voor de kunsten, scholen, culturele instellingen, koren en orkesten. Maar er is nog veel meer: jij ontdekt jouw eigen route binnen het vakgebied van de muzikale inspirator. Onze inspirerende, gedreven docenten (én jouw medestudenten) dagen jou uit om met lef en een eigen geluid binnen én buiten de lijntjes te kleuren. Dit alles vindt plaats in een kleinschalige omgeving waar persoonlijk contact voorop staat. Regelmatig loop je mee met een expert, bijvoorbeeld een alumnus van de opleiding. Samen creëren wij een omgeving waar je van én met elkaar leert. We werken multidisciplinair met de opleidingen theater, dans en beeldend. Zo leer je alle verschillende doelgroepen kennen waarmee je in het dynamische werkveld te maken krijgt. Wij brengen de dynamiek van buiten naar binnen. Jij brengt de dynamiek van binnen naar buiten!

Wat verwachten we van jou

Jij bent muzikaal en hebt een eigen geluid. Jij ademt muziek en wilt je graag verdiepen in verschillende stijlen en instrumenten. Jij inspireert anderen met jouw enthousiasme voor muziek. Jij hebt lef en wilt zowel binnen als buiten de lijntjes kleuren. Jij ziet kansen in het samenwerken met andere opleidingen van Fontys Hogeschool voor de Kunsten.