Sprint naar content
 

Proefstuderen Mechatronica

- Let op: om deel te kunnen nemen aan de Proefstudeerdag, is het nodig dat je je vooraf aanmeldt -

Leuk dat je gaat proefstuderen bij de opleiding Mechatronica op 16 februari van 9:30-13:00 uur. Je maakt kennis met studenten en docenten en je ervaart hoe het is om te studeren bij Fontys.

Locatie
De Proefstudeerdag vindt fysiek plaats in gebouw Nexus op het TU/e-terrein. Het adres is: de Rondom 1, 5612 AP Eindhoven. Je kunt je fiets voor de deur parkeren. Als je met de trein komt, loop je in ongeveer 10 minuten vanaf Eindhoven Centraal naar het gebouw. Kom je met de auto, dan kun je tegen betaling parkeren op het terrein van de TU/e.

Verzamelpunt
Als je voor het gebouw staat, loop je via de grote betonnen trappen naar de ingang op de eerste verdieping. Als je via de draaideur naar binnenloopt kom je bij het verzamelpunt waar studenten op je wachten. Als iedereen compleet is lopen zij met je mee naar het lokaal. Mocht je er wat eerder zijn, geen probleem. Zou je dan alvast bij het verzamelpunt willen wachten? Je wordt vanzelf opgehaald.

Programma
Samen met andere scholieren ga jij een ochtend studeren bij de opleiding. Voor jullie is een speciaal programma samengesteld. Je volgt een aantal korte lessen en je maakt kennis met studenten en docenten.

09:30-10:00 | Ontvangst & rondleiding
10:00-10:30 | Welkom & introductie
10:30-11:20 | Mini college
11:20-11:40 | Pauze
11:40-12:30 | Mini college
12:30-13:00 | Meet & Greet met student en afsluiting

Meenemen
Voor de Proefstudeerdag hoef je niets voor te bereiden of mee te nemen. Je hebt geen laptop nodig. Je telefoon bij je hebben is wel handig. Je kunt gebruik maken van het gratis WiFi-netwerk van Fontys.

Als er vragen zijn, stuur gerust een mail naar engineeringcommunicatie@fontys.nl.

Veel plezier op de Proefstudeerdag!

 

Proefstuderen

Datum en tijd
16 februari 2023
09.30-13.00 uur
Adres
De Rondom 1, Eindhoven
Gebouw
Gebouw Nexus (ER)
Nog beschikbare plekken
27

Locatie

De Rondom 1, Eindhoven

Locatiekaart op adres: De Rondom 1, Eindhoven