Dyinti Aarts

Dyinti Aarts
Studie: Technische Bedrijfskunde
Onderneming: Aarts Tuinplanten

Kweken en verhandelen van vaste planten, heesters en bomen, dat is wat Dyinti met Aarts Tuinplanten doet voor zowel gemeentes, hoveniersbedrijven en particuliere klanten. Zijn vader is in 1984 al gestart met het bedrijf, maar leverde eerst zijn producten aan alleen veilingen. Sinds acht jaar werkt Dyinti mee in het bedrijf en is het verdienmodel veranderd.

Aarts Tuinplanten focust zich enkel op het kweken van planten en bomen en verkopen geen potjes en pannetjes. Ook worden alle planten en bomen buiten en op een biologische wijze grootgebracht. Op deze manier kan kwaliteit worden gegarandeerd en groeien de planten ook goed aan bij de klant.

Buiten het kweken en verhandelen van planten geeft Aarts Tuinplanten ook advies over beplantingslijsten, tuinontwerp en grondkeuze. Samen met de klant wordt er gekeken naar een passende oplossing voor iedere tuin.

Het is al een bestaande onderneming, maar natuurlijk kunnen er altijd dingen worden verbeterd. Het CvO biedt dan ook hulp bij het verbeteren van bedrijfsprocessen. Dyinti wordt ondersteund tijdens het leren en ondernemen tegelijk en bovendien bieden zij hulp bij de overname van het bedrijf.