Linda Tran

Linda Tran
Studie: Communicatie
Onderneming: Trade met Linda

Linda Tran, afgestudeerd aan de opleiding Communicatie. Linda is zogezegd zelfstandig, koppig, ambitieus en weet haar eigen weg te vinden. Zo ook op beursvlak probeert ze van haar fouten te leren en zal altijd blijven leren op de beurs. Dat maakt het zo uitdagend. Voor Linda begon het handelen op de beurs allemaal bij BUX. BUX is een trading app die de beurs toegankelijk maakt voor beginnende traders. Linda was nieuwsgierig en vond de toegankelijkheid van BUX erg aangenaam.
Het bleek dat er meer achter de beurs zat dan dat ze in het begin gedacht had. Toen Linda verder zocht kwam ze bij verschillende abonnementsaanbieders en sites terecht. Omdat Linda toen het traden nog aan het verkennen was, had ze een prijzig abonnement genomen dat keer op keer niet de beoogde resultaten behaalde voor haar. Hierna heeft ze nog een paar andere abonnementen geprobeerd met grofweg dezelfde prijzen maar helaas ook dezelfde resultaten.

Linda besloot het daarna zelf te doen door eerst fundamentele- en vervolgens technische analyse grondig te bestuderen. Met succes! Haar interesse in traden is sindsdien enorm gegroeid.

Traden is niet makkelijk, de markt blijft onvoorspelbaar en inmiddels is Linda sinds 2014 bezig met traden en sinds 2015 met het bestuderen van fundamentele- en vooral technische analyse. Linda heeft haar eigen strategie ontwikkeld en blijft nog altijd leren en verfijnen.

Linda is in oktober 2015 begonnen met andere traders bij haar visie en werkwijze te betrekken. Met behulp van deze mensen kon Linda haar trading skills ontwikkelen en evalueren hoe haar voorspellingen gingen. In november 2015 kreeg Linda van BUX de kans om haar eigen channel op te richten: Daily Trading Tips. Door deze channel heeft ze haar passie gevonden: mensen helpen én wegwijs maken op de beurs. Met een accuratie van boven 90% kunnen volgers vertrouwen in Linda hebben en haar technische analyses. Linda handelt in indices, valuta en grondstoffen op korte- en langetermijn. Ook blijft ze toegankelijk in prijs voor beginners tot experts.

Trade met Linda is ontstaan uit de vraag van de klanten. De vraag van de klanten was eerst om haar BUX channel betalend te maken. Omdat dit niet mogelijk was, werd Linda geadviseerd Trade met Linda, de site te lanceren. Deze werd te vroeg door een volger gepubliceerd, waardoor de site al online ging in mei 2016. Nu is Trade met Linda een succesvolle startup en is ze van plan om in 2018 een gevestigde naam te zijn in de beurswereld.

Linda verscheen onder andere al op RTL Z, het blad Beleggers Belangen en is een bekende blogger op de BUX app.