Miliàn Bleijlevens

Miliàn Bleijlevens
Studie:
Bedrijfsmanagement MKB
Onderneming: Bleijlevens Kerkrade B.V.

Miliàn Bleijlevens is al vanaf kleins af aan bezig met het familiebedrijf, Bleijlevens Kerkrade B.V. Miliàn is sinds zijn 14e werkzaam binnen het bedrijf met telkens verschillende rollen. Zijn doel is om het bedrijf in de toekomst over te nemen en dit succesvol te leiden.

Miliàn merkt dat er momenteel veel veranderingen gaande zijn binnen de vleesbranche. Vanuit de overheid en maatschappij wordt momenteel veel druk gelegd op deze markt. De vraag naar vlees verandert en de consument is steeds bewuster bezig met het milieu en dierenwelzijn. Miliàn ziet hier kansen en is dan ook gemotiveerd om diverse veranderingen door te voeren in deze onderneming.  

Bleijlevens Kerkrade B.V. is een onderneming die bestaat sinds 1930. Een van de onderscheidende factoren in het verleden was kwaliteit. Echter merkt Miliàn dat het bedrijf stil is blijven staan t.o.v. de steeds veranderende markt. Onderscheidend vermogen is van essentieel belang om nog toegevoegde waarde te kunnen bieden in deze branche. Hoe gaan we ons onderscheiden en positioneren in de markt? Dit is de vraag waar Miliàn dagelijks mee bezig is en oplossingsrichtingen voor probeert te bedenken.

Door de Studentondernemersregeling kan Miliàn zijn doel achterna en verder gaan met het ontwikkelen van een toekomstbestendig bedrijf. Door middel van deze regeling krijgt Miliàn extra begeleiding die hij hierbij goed kan gebruiken. Zonder de Studentondernemersregeling was het niet mogelijk om zoveel energie en passie in het bedrijf te steken.