Fontys Hogeschool Economie en Communicatie

Studenten, docenten, onderzoekers en werkveld: bij Fontys Hogeschool Economie en Communicatie willen we samen leren in, van Ć©n met de praktijk. Door ons onderwijs en onderzoek te verbinden met het werkveld, dragen wij bij aan een kennisinstelling met impact. Niet alleen in de regio, maar ook digitaal en internationaal. Samen werken we aan de wereld van overmorgen.

Onderzoek

Bij Fontys Hogeschool Economie en Communicatie hebben we onderzoek hoog in het vaandel staan. Zo huisvesten we 4 lectoraten, zijn we onderdeel van het Fontys Expertisecentrum Circulaire Transitie en dragen we bij aan het lectoraat Circulaire Economie.

Stage en afstuderen

Onze studenten zijn altijd op zoek naar interessante en leerzame beroepsoriƫnterende stages of afstudeeropdrachten. Wilt u een student een unieke kans bieden om praktijkervaring op te doen, door een stageplaats aan te bieden?

Partnerprogramma

Vindt u, net als Fontys Hogeschool Economie en Communicatie, het belangrijk dat het onderwijs aansluit op de praktijk? Wordt dan partner van ons instituut.

{{ feed.values.title }}

{{ feed.properties.publicationDate }}